Obavijesti

Show

Komentari 18

Žiri je Martini uzeo bilježnicu, a Anji stvorio kaos u kuhinji

Žiri je Martini uzeo bilježnicu, a Anji stvorio kaos u kuhinji
29

Iako je iza njih deset tjedana, kandidati još nisu savladali brzinu odabira namirnica. Večeras su osim namirinica, zaboravili uzeti i tanjure pa ih je žiri odlučio iznenaditi

VIDEO

Masala, yakitori, slonovo uho, sambal oelek, udon, soba i bambus samo su neka od čuda azijske kuhinje s kojima su se večeras u woku koprcali naši kandidati. U pripremanju dalekoistočnih specijaliteta su im više odmogli nego pomogli članovi žirija. Gretić i Špiček su najviše iznervirali Martinu kojoj su uzeli bilježnicu sa šalabahterima i popisom namirnica, a Anji su stvorili pravi kaos u kuhinji kada je Špiček odlučio pripremiti zagorsku varijantu kineskih rezanaca. 

RTL

Sva ta egzotika je na posljetku bila previše za našeg tradicionalista pa je usred kušanja morao posegnuti za svojom „dijetnom“ prehranom i iz pregače izvadio svoj „lunch paket“ i kineskim štapićima počeo jesti kruh, jeger i luk. A na meniju su, između ostalog, večeras bili tajlandski pileći curry, miso juha, raviole s mesom i povrćem, marinirana piletina u soji i đumbiru. Martina se brinula jer nije na ti s tehnikama pripreme tajlandskih recepata, a Špiček se zabrinuo za kvalitetu Duškinih namirnica.

RTL

- Pusti ti njega, nema on pojma. To je sve dobro, to je masnoća od kokosa. On sad razmišlja kako pomusti kokoš - kazao je Gretić koji je, baš poput ostalih članova žirija, očekivao da će se Karolina odlično snaći s večerašnjim namirnicama. No ispalo je upravo suprotno.

- Imam osjećaj da sam otpisana pa sam i malo izgubila volju kuhati - komentirala je Karolina ocjene žirija. 

RTL

Iako je iza njih deset tjedana, kandidati još uvijek nisu savladali brzinu odabira namirnica sa buffe stola. Večeras ne samo da su zaboravili uzeti sve potrebne namirnice nego nisu uzeli niti tanjure, pa ih je žiri odlučio iznenaditi i to ovoga puta, na opće čuđenje, ugodno. Buffet je ostao dostupan tijekom cijele emisije i svi su u bilo kojem trenutku mogli prići i odabrati što god žele. Žiri je išao toliko daleko da je Duška čak dobila i kavu koju je poželjela. 

RTL

- Nešto tu nije dobro. Ljudi ja ne mogu vjerovati, ovdje se nešto loše piše - rekla je sumnjičava Duška koja je dobro pretpostavila da ovdje iznenađenjima nije kraj. Za razliku od prethodnih dana, večeras su kandidati na kraju emisije na ploču morali napisati ime osobe za koju misle da je zaslužila dodatni bod, pa je tako Duška dobila ne samo kavu nego i bod više na tablici. U ovoj fazi natjecanja je svaki bod važan jer se polufinalni tjedan približava kraju i sutra je duel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić