Obavijesti

Show

Komentari 16

Žiri Supertalenta izradio zlatni gumb: Bilo je vruće i prašnjavo

Žiri Supertalenta izradio zlatni gumb: Bilo je vruće i prašnjavo
9

Našli smo se u nekim posve novim ulogama. Martina i Maja su napokon bile manje sređene i više musave, Bilman je pokazao svoju 'Mad Max' stranu, a ja sam po običaju, odradio najprljaviji dio posla, kaže Janko

Ususret novoj, sedmoj sezoni showa koji uskoro kreće na Novoj TV, četveročlani žiri 'Supertalenta' okupio se kako bi snimio promo spot za nadolazeću sezonu. I ovoga puta produkcijski tim Nove TV pomiče granice te na male ekrane donosi ostvarenje u rangu najprestižnijih svjetskih filmskih studija. Mjesto radnje bila je ljevaonica željeza, a zadatak – iskovati najpoznatiji zlatni gumb showa.

-  Ideja je bila smjestiti članove žirija u za njih neuobičajeno okruženje i samim time već napraviti nešto što je van okvira onoga što gledatelji očekuju kada gledaju show. Idejni koncept bazira se na izradi zlatnog gumba koji je u showu simbol izvrsnosti. Naše članove žirija stavili smo u uloge vrsnih majstora zanatlija koji svojim umijećem prolaze kroz sve procese izrade i lijevanja zlatnog gumba. Cijeli taj proces je sam po sebi vizualno izuzetno atraktivan te će, vjerujem, samim time promo spot privući pažnju gledatelja i uvesti nas u još jednu uspješnu sezonu showa - kazao je Damir Morpurgo, voditelj on air promocije Nove TV.

- Uživao sam na snimanju novog promo spota 'Supertalenta' zato što smo se našli u nekim posve novim ulogama. Martina i Maja su napokon bile manje sređene i više musave, Bilman je pokazao svoju 'Mad Max' stranu, a ja sam po običaju, odradio najprljaviji dio posla. Bilo je stvarno zabavno i vjerujem da će ovaj promo biti nešto posebno i svježe u takvoj vrsti najava na Novoj TV - otkrio  je Janko Popović Volarić (39).

Premda je njih dopao nešto lakši posao u procesu stvaranja skulpture zlatnog gumba, ženski dio žirija također se dobro zabavio na snimanju.

- Na snimanju sam se osjećala kao da snimamo visokobudžetni film jer je produkcijski i organizacijski bilo na najvišem nivou. Smijali smo se cijeli dan i još jedanput sam shvatila da bez Bilmana ništa ne bi bilo isto - priznala je Maja Šuput (39). 

- U odnosu na inače u Supertalentu, bili smo prljavi pred kamerama i izrežirani, ali i dalje veseli i spontani. Ok, nisu baš svi bili spontani, a znamo i tko nije bio spontan - dodala je Martina Tomčić (44).

Davora Bilmana (43)  je najviše razveselilo to što je, ističe, svoje kolege iz žirija konačno vidio zaprljane. 

- Nisam vjerovao da ćemo sve dijelove raditi baš u stvarnim uvjetima, a sad znam da nije lako doći do zlatnog gumba. Bilo je vruće i prašnjavo, ali fora -  zaključio je Davor. 

Nova sezona 'Supertalenta' donosi nova uzbuđenja, kandidate i talente koje još nismo imali prilike vidjeti na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO: