Obavijesti

Show

Komentari 6

Žiri Supertalenta uspostavlja novu kategoriju - 'Krv u ušima'

Žiri Supertalenta uspostavlja novu kategoriju - 'Krv u ušima'
1

Atmosferu će zažariti i Argentinac Juan Augustin Lopez porijeklom iz Italije koji se zbog ljubavi doselio u Hrvatsku. Poznat je po uveseljavanju putnika u tramvajima

VIDEO

Nova epizoda Supertalenta donosi nove uzbudljive nastupe. Vidjet ćemo širok spektar talenata, onih koji će oduševiti žiri, ali neke kojima će žiri bez puno premišljanja stisnuti X. Svakako zanimljiv nastup osigurat će Mate Rukavina, natjecatelj s otoka Raba. Njegov moto je, kaže, biti viđen i svidjeti se publici. 

- Gledam žiri kao i publiku, pjevam svima, sa srcem i dušom na toj pozornici -  dodaje Mate koji će izvesti glazbeni performans s pjesmom Zdravka Čolića. Kao pravi zabavljač, Mate ništa neće prepustiti slučaju, pa će tako svoj nastup upotpuniti i kostimom inspiriranim Zdravkovim spotom iz sedamdesetih.

Atmosferu će zažariti i Argentinac Juan Augustin Lopez porijeklom iz Italije koji se zbog ljubavi doselio u Hrvatsku. Juan Augustin Zagrepčanima je poznat po uveseljavanju putnika u tramvajima, a svirao je i u bolnicama gdje je uveseljavao bolesnu djecu. Završio je fakultet za pjevačke tehnike, a 2015. izdao svoju knjigu o glazbi koja se koristi u Argentini kao literatura na fakultetima. Osim ukulela, Juan svira i gitaru te je snimio i dva solo albuma, a s čime će se predstaviti u Supertalentu, ostaje nam za vidjeti.

Tko će sve svojim talentom oduševiti žiri, a zbog čijeg pjevanja će žiri uspostaviti novu kategoriju – 'krv u ušima', ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

LANSIRAJ SE I TI! 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl