Hrvoje na set nije došao praznih ruku. Kandidatima je zadao probleme s ključnom namirnicom. S izazovom su se najbolje snašle Dina i Franka koje su ključnu namjernicu dobro uklopile i dobile 27 bodova
Zirojević je doveo kandidate u problem: 'Želim jelo s đžemom'
Najbolji chef u 2019. godini i šef kuhinje glasovitog restorana Laganini - Hrvoje Zirojević pridružio se Željki Klemenčić, Ivanu Pažaninu i Tomislavu Špičeku u žiriju RTL-ova kulinarskog showa.
No Hrvoje na set nije došao praznih ruku te je kandidatima odmah po dolasku zadao probleme s ključnom namirnicom. S džemom od brusnica najbolje su se snašle Dina i Franka koje su za pačja prsa s pireom, mahunama i umakom od brusnica dobile ukupno 27 bodova, što je bio najbolji rezultat večeri.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
- Najbolja pačja prsa u emisiji - rekla je Željka Klemenčić, a djevojkama je zbog njezina komentara srce bilo veliko kao kuća.
- Pačja prsa odlično ispečena, ali pire ima grube komadiće unutra i umak je grub, a trebao bi biti gladak - kazao je Ivan Pažanin s kojim su se složili Špiček i Zirojević.
Za razliku od djevojaka, Karmen i Dino nisu bili te sreće te je njihovo skupocjeno jelo ocijenjeno kao najslabije - samo 15 bodova.
- Jetra su vam ostala sirova unutra i svi su imali problema s umakom, a pogotovo vi…- komentirao je Pažanin, a Tomislav Špiček je čak pohvalio pačja jetra no žganci za prilog mu se nisu svidjeli.
- Što se tiče truda, jako ste se potrudili, ali vidi se da ste se malo mučili oko jela i dosta je tehničkih pogrešaka - kazao je Hrvoje koji je prvi dan odlučio biti malo blaži u komentarima i ocjenama jer shvaća da su kandidati imali velik izazov pred sobom.
- I profesionalci koji ne rade s džemovima imaju s tim problema pa je bilo dosta zahtjevno za njih, ali u jednu ruku je dobro da su u ovoj fazi natjecanja to probali i da su napravili nešto novo i inovativno - zaključio je Zirojević.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...