Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Štefica i Alen izletjeli iz showa: Sabotaža, ja sebi dobro kuham

Moj je sin zadovoljan, ali ako ja ne mogu dalje od petica ili šestica, onda moram ići doma, izjavila je Štefica koja je i dalje bila uvjerena da ih je netko sabotirao

Foto: RTL
3 komentara

U najnovijoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' kulinarske parove dočekale su pećnice pune iznenađenja. Prije početka kuhanja kandidati su izvlačili papiriće te su tako izvukli broj svoje radne jedinice, a na svakoj jedinici u pećnici se nalazila posuda s različitim namirnicama.

Foto: RTL

Iako jedni nisu bili sigurni koje su točno namirnice dobili i što s njima pripremiti, drugi su ponovno imali problema s pećnicom pa je Štefica pomislila na sabotažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je čista sabotaža! Onaj pandur nam je isključio struju i pećnica nam opet ne radi… - objašnjavala je Zagorka dok nitko drugi nije vidio 'pandura' na setu.

Foto: RTL

Osim na njihovoj radnoj jedinici, trzavica je bilo i kod Dine i Franke jer se nisu mogle usuglasiti oko recepta i koja od njih će preuzeti glavnu kuhaču.

Foto: RTL

Kada su se sve razmirice riješile, kandidati su skuhali vrlo dobra jela te nijedan par nije imao ispod 24 boda. Najuspješniji u danu bili su Karmen i Dino sa svojim njokima i gulašom od divljači te su osvojili visokih 36 bodova.

NEUSPJELA GOVEDINA Štefica i Alen pali na posljednje mjesto: 'Imali smo problema...'

- Ovo je meni odlično, toliko aromatično i jedan od boljih tanjura u ovom tjednu - priznala je Ana Grgić s kojom se složio i ostatak žirija, a Karmen su zasuzile oči od sreće.

Foto: RTL

No takve sreće nisu bili Štefica i Alen koji nisu dobili najniže ocjene večeri, ali su tijekom tjedna skupili najmanje bodova pa su morali napustiti show.

Foto: RTL

- Ja za sebe doma dobro kuham i moj je sin zadovoljan, ali ako ja ne mogu dalje od petica ili šestica, onda moram ići doma. Pa-pa! - izjavila je Štefica koja je i dalje bila uvjerena da ih je netko sabotirao.

Foto: RTL

- Meni je bilo lijepo, upoznao sam nove ljude, naučio sam nešto novo i idem dalje - zaključio je Alen.

Foto: RTL

Na vrhu bodovne ljestvice i dalje su Ana i Katarina, a uz njih show dalje nastavljaju Dina i Franka, KaticaMarko, Karmen i Dino te Marina i Renato.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message