Show

Komentari 3

Živi u njenoj sjeni: Mlađa sestra J.Lo je televizijska voditeljica...

Živi u njenoj sjeni: Mlađa sestra J.Lo je televizijska voditeljica...

Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie koja se bavila opernim pjevanjem, a trenutačno je kućanica i brine o obitelji. Sestre Lopez često ističu koliko su ponosne jedna na drugu

Latino diva Jennifer Lopez (51) godinama žari i pali scenom, a pozornost privlači gdje god se pojavi. A njezina sestra, televizijska voditeljica Lynda Lopez (49), posvetila se novinarstvu dok je Jennifer gradila pjevačku karijeru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lynda je jednom prilikom vodila i zabavni program, kada je ugostila svoju sestru. No ostala je profesionalna pa mnogi tada nisu primijetili kako su u rodu.

Često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama te ističu kako su ponosne jedna na drugu. 

Iako njihovi obožavatelji često ne primjećuju kako nalikuju jedna drugoj, Lynda je iznenadila posljednjom fotografijom na Instagramu. Pozirala je na snijegu s kapom i zaštitnom maslom, a njezin pogled odao je sličnost između nje i Jennifer.

Lynda je inače 2008. rodila kćer Lucie koju je dobila s tadašnjim dečkom  Adamom Goldfriedom. Nakon što su prekinula postala je samohrana mama, a Jennifer je jako ponosna na nju. 

Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie koja se bavila opernim pjevanjem, a trenutačno je kućanica i brine o obitelji. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

 

 

 

Najčitaniji članci