Obavijesti

Sport

Komentari 43

'Ona je srpska Jennifer Lopez': Srpkinja je hit u Australiji, a Hrvati su joj posvetili pjesmu

'Ona je srpska Jennifer Lopez': Srpkinja je hit u Australiji, a Hrvati su joj posvetili pjesmu

Srpska sutkinja Marijana Veljović je sjajna u svom poslu, vlasnica je zlatnog bedža koji joj omogućuje suđenje na najvećim turnira, a kad se na to doda pojava, ona je i najpoznatija sutkinja na svijetu...

VIDEO

Oj Marijaaanaaa, slatka mala Marijana, orilo se Lilleom u finalu Davis Cupa 2018. godine između Francuske i Hrvatske. Naša reprezentacija osvojila je drugi naslov u Davis Cupu, ali tada je pažnju ukrala srpska sutkinja Marijana Veljović koju su hrvatski navijači ekspresno zavoljeli i posvetili joj poznatu baladu.

Marijana je sjajna u svom poslu, vlasnica je zlatnog bedža koji joj omogućuje suđenje na najvećim turnirima, a kad se na to doda pojava, Kragujevčanka je i - najpoznatija teniska sutkinja na planeti. 

Srpski mediji opisuju je kao dobru i mirnu osobu, ali kada sudi, kod nje nema provlačenja. Prošle godine je na Australian Openu očitala bukvicu velikom Rogeru Federeru koji je cijelo vrijeme nešto gunđao i psovao. Ove godine je možda imala i najteži zadatak, sudila je meč Nicka Kyrgiosa i Uga Humberta. I trebala je obuzdati tešku narav zločestog dečka svjetskog tenisa. 

Australian Open

-  Ovo je sr**e, pogledaj rezultat. Ovo uništava igru, ti ne razumiješ, ovo je je**nih "sve ili ništa" u odlučujućem setu - vrištao je on.

Australac se stalno žalio na uređaj koji je označavao dodir loptice i mreže, a nakon nekog vremena je prigovorio srpskoj sutkinji i tražio od nje da ga resetira. Krenuo je u žustru raspravu u kojoj nije birao riječi. Mogla ga je izbaciti ili dodijeliti mu opomenu, ali Marijana je bila mirna znajući da bi sve moglo eskalirati, htjela je stabilizirati situaciju, a na kraju je uspjela i primiriti Kyrgiosa.

Australian Open

Dan poslije, srpska sutkinja je hit u australskim medijima. Očarani su njezinom ljepotom, prozvali su je srpskom Jennifer Lopez, ali i svjesni da rijetko tko može poput nje obuzdati kontroverznog i teškog Kyrgiosa. 

Marijana je kao klinka htjela postati tenisačica i zaigrati na Wimbledonu. No do njega je došla u drugoj ulozi. Tenis nije mogla igrati zbog nedostatka financijskih sredstava, a dok je bila studentica prve godine ekonomije, odlučila se okušati kao sutkinja. Na kraju joj je to postao posao, a ispunila je i želju došavši do Wimbledona gdje je sudila finale. 

Genie Bouchard joj je rekla da je prelijepa, Diego Schwartzman je pokušao flertovati s njom, barem su to tako shvatili tamošnji mediji, a Boris Becker ju je opisao nedoličnim komentarom te su ga mnogi prozvali seksistom.

Roland Garros - Marijana Veljovic - Paris

- Ova sutkinja je baš lijepa. Bitno je da je jelo ukusno i da lijepo izgleda - rekao je bivši njemački tenisač u prijenosu uživo i ostavio gledatelje u šoku.

Hrvatskim navijačima je pak posebno draga. Sudila je finale Davis Cupa 2018. godine protiv Francuske, a Hrvatima se toliko svidjela da su i zapjevali njoj u čast pjesmu 'Oj Marijana, slatka mala Marijana'.

- Bilo je to jako lijepo. Oduševili su me hrvatski navijači, bila je to lijepa i simpatična gesta. Hrvati su očito bili sretni pa su morali zapjevati jer su uzeli naslov - dodala je Marijana za RTS pa dodala:

- Mi i Hrvati smo u esenciji jako bliski. Nije bilo nikakvih nacionalističkih problema. Generalno nema tih problema kada je u pitanju sport.

Lille: U 2. meču finala Davis Cupa sastali se Jo-Wilfred Tsonga i Marin Čilić

Osim finala Davis Cupa, sudila je i finale Wimbledona te Australian Opena, a želja joj je jednog dana suditi i finale Grand Slama u muškoj konkurenciji. No na to će očito morati pričekati još neko vrijeme jer Novak Đoković se ne misli tako brzo umiroviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu