Show

Komentari 60

Živi u teretani: Lopez je za 49. rođendan 'pokazala' bradavice

Živi u teretani: Lopez je za 49. rođendan 'pokazala' bradavice

Jennifer je genetski blagoslovljena, fizički nadarena nevjerojatnom količinom energije, a ima i zavidnu količinu mentalne i emocionalne energije. Iznimno je disciplinirana, kaže njezin trener Kirsch

Pjevačica Jennifer Lopez je za svoj 49. rođendana počastila 77 milijuna fanova 'seksi' fotografijom iz teretane. Pohvalila se da, iako je rodila dvoje djece, blizance Maximilliana Davida i Emme Maribel (10), i dalje ima zavidno tijelo i ravan trbuh.

Na sebi je imala bijeli topić ispod kojeg su se ocrtavale bradavice, te je s njim iskombinirala jedne od šarenih tajica lokalnih dizajnera iz Las Vegasa koje inače nosi dok vježba.

Poznato je da Jennifer većinu slobodnog vremena provodi u teretani kako bi i dalje bila u formi. Nedavno se po završetku treninga svom sedam godina mlađem dečku, igraču bejzbola Alexu Rodriguezu preko aplikacije FaceTime snimila. Najprije gornji dio tijela, potom donji, kako bi mu pokazala koliko se oznojila. S njim najčešće i vježba, kaže pjevačica.

Lopez se na početku rođendanskog tjedna, nakon odrađenog vježbanja, zabavljala s djecom na plaži. Kupali su se, te uživali u zadivljujućem pogledu i duginim bojama koje su se pojavile na nebu.

Na fotografijama koje je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama teško je povjerovati da je pjevačica na korak do 50. rođendana. 

Njezin dečko Alex fasciniran je, kako kaže, količinom energije kojom se Lopez može pohvaliti.

- Neki dan je Alex bio s druge strane travnjaka, nešto sam mu odnijela i otrčala nazad. Rekao mi je: ‘Trčiš kao 25-godišnjakinja.’ Nisam usporila tempo, ali kada me tijelo počne boljeti, bit će drugačije - izjavila je pjevačica koja trenira boks i polazi privatne treninge s Davidom Kirschom.

I sam trener pjevačice pohvalio ju je da je nevjerojatna u svemu.

- Genetski je blagoslovljena, fizički nadarena nevjerojatnom količinom energije, a ima i zavidnu količinu mentalne i emocionalne energije. Iznimno je disciplinirana. Kad ona trenira, i ja dajem 500 posto od sebe - dodao je Kirsch.

Jennifer je bila u braku tri puta, s glumcem Ojanijem Noamom (44), koreografom Crisom Juddom (48) i pjevačem Marc Anthonyjem (49). Glazbenica je ujedno deveta najbogatija žena na svijetu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 110 milijuna dolara.

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Najčitaniji članci