Život iznad svega: Nina Badrić i sestre Husar protiv pobačaja | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 186

Život iznad svega: Nina Badrić i sestre Husar protiv pobačaja

Život iznad svega: Nina Badrić i sestre Husar protiv pobačaja
4

Nakon što se prije tri godine razvela, Badrić se aktivirala u molitvenoj zajednici, a pjesmom je podržala inicijativu koja ispred bolnica moli žene da zadrže dijete

VIDEO

Ja sam ljubav nevina, lijepa. Dio tebe sam koji ti treba. Ja sam tvoja nerođena beba što ti je poslana ravno s neba, pjeva vinkovački reper Shorty (35) u pjesmi 'Želim živjeti'.

Napisali su je članovi kršćanske grupe Emanuel, a osim Shortyja s njima su je snimili i Nina Badrić (43), Ivana (38) i Marija Husar (40) te Alan Hržica (37). Radi se o pjesmi koja zagovara život, odnosno protivi se abortusu.

Pjesma za majke

- Posvećena je svim majkama i svakom začetom djetetu, a darovana na raspolaganje inicijativi ‘40 dana za život’ - rekli su članovi Emanuela. Spomenuta inicijativa okuplja katoličke entuzijaste koji ispred bolnica u kojima se obavljaju abortusi mole i nagovaraju žene da odustanu od pobačaja.

VIDEO

- Pjesmu sam osmislio prije dvije godine, a Ivana i Marija Husar su me potaknule da idem dalje s njom. Družimo se često i surađujemo. Kontaktirao sam Shortyja koji se pronašao u pjesmi i napravio snažan tekst - kaže Domagoj Pavin iz grupe Emanuel.

Ninu Badrić je Domagoj poznavao, kaže, površno, no ipak joj se odlučio javiti i predložiti suradnju.

- U zadnje vrijeme aktivirala se u svojoj molitvenoj zajednici i duhovnoj glazbi - kaže Domagoj.

Nina se prije tri godine razvela od Bernarda Krasnića . Svojedobno je bila u problemima kad se na društvenim mrežama narugala bolesnoj djevojčici, a tada je samo rekla kako ona “nije nikakva humanitarka”. Unatoč tome, sudjelovala je u akcijama UNICEF-a. Alan Hržica je prije nekoliko godina doživio vjersko obraćenje i počeo pjevati duhovne pjesme. Hržica je sličnu ekipu glazbenika uspio okupiti i na koncertu molitvene zajednice 'Srce Isusovo' na zagrebačkim Kamenitim vratima.

'To je sloboda govora'

- Za mene je to jako važno pitanje pa sam objeručke prihvatio suradnju. Mislim da je jako dobro da poruka iz pjesme dođe do mladih koji se dvoume treba li roditi ili ne - kaže Hržica i nada se da će ti mladi koji su u problemima zapamtiti da na kraju uvijek dolazi prekrasno biće koje je velika sreća za sve.

- Ja sam protiv pobačaja jer mislim da svaka beba zaslužuje život. Katolik sam i Crkva mi je jako važna, iako ne idem tako često u posljednje vrijeme na misu - kaže Shorty. Pjesma je u kratkom vremenu skupila puno lajkova na društvenim mrežama i postala je popularna. Mirela Priselac Rem i (36) iz Elementala poznata je po drugačijim stavovima.

- To je sloboda govora. I moje su pjesme društveno angažirane i ne želim nikome to zabraniti - kaže Remi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 186

VIDEO

Doris Pinčić Guberović dobila je novi voditeljski angažman izvan Zagreba: 'Konačno smo počeli'
UŽIVA

Doris Pinčić Guberović dobila je novi voditeljski angažman izvan Zagreba: 'Konačno smo počeli'

Doslovno za svakoga ponešto, od jutra do mraka. Predivno je vidjeti da se kontinentalni turizam sve više budi, poručila je na Instagramu

VIDEO Marić je prije 12 godina za sinovu svadbu dao 200.000 eura, a sad je on imao luksuz
NA SLAVLJIMA SE NE ŠTEDI

VIDEO Marić je prije 12 godina za sinovu svadbu dao 200.000 eura, a sad je on imao luksuz

Zlatko Marić u lipnju ove godine oženio je mladu Kolumbijku, a u lipnju 2012. slavio je sinovu ženidbu za koju se nije štedjelo
Tko je supruga Edina Džeke? Lijepa Amra ima petero djece, zbog ljubavi odselila u Italiju
DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Tko je supruga Edina Džeke? Lijepa Amra ima petero djece, zbog ljubavi odselila u Italiju

Edin i Amra u Dubrovniku posjeduju i vilu. Par je u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i Hanu. Amra iz prvog braka ima kćer Sofiju