Obavijesti

Show

Komentari 2

Život nakon Baywatcha: Bivši ovisnici, zatvorenici, ljubavnici

Život nakon Baywatcha: Bivši ovisnici, zatvorenici, ljubavnici
17

Sjećate se neustrašivog Mitcha ili prsate C.J. Parker? Obožavatelji su s nestrpljenjem čekali svaku epizodu, a suze su išle kada se nakon 12 godina prestala emitirati. Evo kako spasilačka služba izgleda danas

VIDEO

Na što prvo pomislite kada vidite crveni jednodijelni kupaći kostim i zgodnu plavušu? Baywatch? Pamelu? Spasilačka služba bila je jedna od najpopularnijih američka serija 90-ih. Prošla su gotovo tri desetljeća od emitiranja prve epizode, a evo gdje je život odveo glavne junake ove serije... 

205831120

David Hasselhoff - Mitch Buchannon

David Hasselhoff (67) poznatiji kao neustrašivi Mitch iz 'Spasilačke službe' u seriji se zadržao do samog kraja. Često se u medijima pričalo o njegovim problemima s alkoholom, a glumac to nikada nije tajio. Otkrio je kako je imao najviši postotak alkohola u krvi koji je ikada zabilježen u privatnoj američkoj klinici u kojoj se liječio. Hasselhoff je odlazio i na rehabilitacije, a danas tvrdi da nema problema s porocima. 

Pamela Anderson - J. Parker

Mnogi se fanovi serije pitaju što bi 'Spasilačka služba' bila bez prsate C.J. Parker koju je tumačila Pamela Anderson (52). U seriji je glumila od 1992. do 1997., a po epizodi je zarađivala čak 300.000 dolara (oko dva milijuna kuna).

- Taj period u životu mi je bio jedan od najdražih. Plaćali su mi dobre novce da se zabavljam i trčkaram po plaži - rekla je Anderson.

Screenshot

Yasmine Bleeth – Caroline Holden

Glumica Yasmine Bleeth (51) nekada je bila jedna od najseksepilnijih žena na svijetu, a potom se povukla iz showbusinessa, jer joj je, kako kaže, svega bilo dosta. Pamtimo je kao seks bombu s plaže, ali danas je sve to samo daleka uspomena. U kliniku za odvikavanje prvi se put prijavila 2000. godine, a tamo je upoznala i sadašnjeg supruga. Godinu dana kasnije, imala je prometnu nezgodu, a policija je u njenom autu pronašla paketiće kokaina te završila kratko iza rešetaka. Nakon tri godine, Bleeth je u medijima izjavila da se riješila ovisnosti. 

David Chokachi - Cody Madison

Prije 20-ak godina David Chokachi (52), uz ostatak zgodne glumačke ekipe, mamio je uzdahe obožavateljica popularne serije, a pokazao je da se ni u petom desetljeću nema čega sramiti. I dalje se može pohvaliti isklesanim tijelom, a u formi je zahvaljujući aktivnom životnom stilu. David je danas u sretnom braku sa Susan Brubaker s kojom ima kći Brit Madison. Slobodno vrijeme najradije provodi igrajući se s kćerkom i surfajući.

amfAR Gala 2018 - Los Angeles

Carmen Electra - Lani McKenzie

U seriji se nije zadržala dugo, svega godinu dana pri samom kraju emitiranja. Glumila je seksepilnu spasiteljicu Lani, talentiranu za ples i pjevanje. Danas izgleda odlično, a iza sebe ima dva turbulentna braka, s bivšim košarkašem Dennisom Rodmanom (58) i gitaristom Daveom Navarroom (52). 

Alexandra Paul - Stephanie Holden 

Aleksandra Paul (56) utjelovila je zgodnu brinetu koja je bila u ljubavnoj vezi s Mitchom. Njezin lik završio je tragično nakon što ga je ubila munja. Amerikanka je strogi vegan, a u braku je već 20 godina s glumcem Ianom Murrayem (51). Glumila je u još 17 filmova i u nekoliko serija. 

24sata

Jeremy Jackson - Hobie Buchannon 

Mladi glumac kojeg je proslavila uloga Hobieja u seriji već je s 19 godina odustao od snimanja i otišao na odvikavanje od droge. Danas i dalje ima problema s ovisnošću. Glumio je Mitchova sina kojeg je prvo trebao igrati Leonardo DiCaprio. Zbog posjedovanja droge proveo je i 90 dana u zatvoru, a danas pomaže ovisnicima. Prije sedam godina oženio je svoju dugogodišnju djevojku Loni Willson od koje se razveo četiri godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu