Show

Komentari 1

Zločesti dečko X-factora: Žiri finalista izvukao iz pakla droge

Zločesti dečko X-factora: Žiri finalista izvukao iz pakla droge

Nakon showa, jedan od članova žirija Louis Tomlinson stupio je u kontakt s Russellem te mu ponudio platiti liječenje. Britanski pjevač i tekstopisac odlučio je pomoći mladom Anthonyju...

Finalist britanskog X-Factora Anthony Russell (28) od zločestog dečka postao je miljenik žirija, ali i publike. Već je nekoliko puta pokušavao uspjeti u glazbenom talent showu, a lani su ga iz natjecanja izbacili zbog problema s drogom. 

- Svi natjecatelji su pod nadzorom tijekom snimanja showa, pa tako i Anthony. Netko nas je obavijestio da se drogirao za vrijeme snimanja te smo se odlučili suočiti s njim. On je odmah priznao svoju ovisnost o drogi zbog čega je odmah udaljen iz emisije- rekao je tada anonimni izvor za The Sun.

Nakon showa, jedan od članova žirija Louis Tomlinson (26) stupio je u kontakt s Russellem te mu ponudio platiti liječenje. Britanski pjevač i tekstopisac odlučio je pomoći mladom Anthonyju koji je njegovu ponudu prihvatio bez razmišljanja. 

- Ti predstavljaš 'prave' ljude. Nisi savršen i prošao si mnogo toga u životu. Navijam za tebe - poručio mu je Tomlinson nakon jednog od nastupa.

Njegovu nesebičnu pomoć oko plaćanja rehabilitacije komentirao je i televizijski producent Simon Cowell (59). 

- Mislim da činjenica da se nijednom nije hvalio zbog toga što je napravio mnogo govori o tome kakva je Louis osoba. To je njemu privatna stvar i ne želi razgovarati o tome - prenio je Mirror.

Ni Russell nije štedio riječi za osobu koja mu je svojim nesebičnim djelom spasila život. 

- Sigurno bih danas bio mrtav da nije bilo Louisa - priznao je.

Nakon rehabilitacije koja ga je izvukla iz pakla droge, Russell se odlučio prijaviti i u ovogodišnju sezonu showa gdje je potpuno 'rasturio'. Na veliko oduševljenje žirija, ali i publike koja ga zbog dirljive priče podržava već od audicije, ušao je u finale te će već ovog vikenda dobiti priliku boriti se za glavnu nagradu i titulu zvijezde. 

Najčitaniji članci