Obavijesti

Show

Komentari 6

Znaš li tko sam ja? Cijeli je život podredio glumi i to smatra jedinim receptom za uspjeh

Znaš li tko sam ja? Cijeli je život podredio glumi i to smatra jedinim receptom za uspjeh
4

Još na trećoj godini Akademije zapazio ga je Zlatko Vitez i pozvao da igra u Gavelli. Nakon diplome, 1990., primljen je u stalni angažman u Gavelli, gdje je i počeo karijeru

Dok gledatelji sa zanimanjem iščekuju pogledati sve predstave 17. Novaljskog teatra, njegov osnivač i umjetnički ravnatelj Goran Grgić (56) juri na sve strane. Bude u Novalji, pozdravi se s kolegama, zaplješće im pa žuri igrati predstavu u drugo mjesto. Tako mu prolazi ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Još na trećoj godini Akademije zapazio ga je Zlatko Vitez i pozvao da igra u Gavelli. Nakon diplome, 1990., primljen je u stalni angažman u Gavelli, gdje je i počeo karijeru.

storyeditor/2022-08-16/Grgic.jpg

Jedna od prvih većih uloga bila je u predstavi “Važno je zvati se Ernest”. I ranih 90-ih govorio je da se cijeli život treba podrediti glumi i to je jedini recept za uspjeh.

Davor Višnjić/Pixsell

Impresivan je popis njegovih filmskih i TV uloga. Samo 2008. je snimio dva filma i tri serije, a gostovao je i u “Plesu sa zvijezdama”. Dodamo li tome predstave u kazalištu, njegov tempo se teško može pratiti.

Goran Grgić: 'Na snimanju su me gađali jajima i paradajzima'
Goran Grgić: 'Na snimanju su me gađali jajima i paradajzima'

Od 2002. je član ansambla Drame HNK u Zagrebu. Iako uživa golemi ugled u struci, još je sretan kad dobije priliku snimati. Obitelj mu je velika potpora, a s podrškom supruge kakva je njegova Ivana nije mu bio problem izgraditi takvu karijeru. 

Zagreb: Glumac Goran Grgi?