Show

Komentari 21

Zoki i Sanja se modno uskladili za doček gostiju iz Makedonije

Zoki i Sanja se modno uskladili za doček gostiju iz Makedonije

Naša prva dama na sebi je imala ružičastu suknju A kroja i salonke u istoj boji te plavu bluzu, a njezinoj modnoj kombinaciji se izgleda posvetio i predsjednik koji je odabrao ružičastu kravatu kako bi bili usklađeni

Predsjednik Zoran Milanović (54) sastao se, u pratnji supruge Sanje Musić Milanović (52), s predsjednikom Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim (58) i njegovom suprugom Elizabetom

POLGEDAJTE VIDEO 

Milanović i Sanja dočekali su predsjednički par iz Makedonije na Pantovčaku. Prva dama Hrvatske za tu priliku odabrala je upečatljivu ružičasto-plavu kombinaciju koju je zaokružila crvenim kožnim remenom. 

Naime, Sanja je na sebi imala ružičastu suknju A kroja i salonke u istoj boji te plavu bluzu, a zanimljivo je to da se njezin suprug Zoran Milanović modno uskladio i za ovu prigodu odabrao kravatu ružičaste boje. 

Prva dama Makedonija stigla je u jednostavnoj, ali opet svečanoj kombinaciji. Njezin suprug također je modno uskladio boju kravate i njezinog kompleta. 

S predsjednikom Sjeverne Makedonije na Pantovčaku se našao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, a oko podneva će ga na Banskim dvorima primiti premijer Andrej Plenković.