Show

Komentari 0

'Zootopija' zaslužuje 'Oscara' zbog ovih nevjerojatnih sprdnji

'Zootopija' zaslužuje 'Oscara' zbog ovih nevjerojatnih sprdnji

Nakon prekrasnog ismijavanja 'Kuma' i 'Ratova zvijezda', najiščekivaniji animirani naslov ove godine opet nas je oduševio svojim fenomenalnim humorom i sprdnjom s 'Oscarima'

'Zootopiju' pratimo još od izlaska odličnih prvih foršpana u kojima su se zafrkavali  s državnim upravama. Zatim su na pik uzeli 'razlike' između životinjskog i našeg svijeta., a potom i su se odlučili našaliti i s Googleom, tj. 'Zoogleom', kako ga oni zovu.

Najnovija sprdnja stiže na račun 'Oscara', i stvarno je velemajstorska.

Pogledajte video

 

Osim ismijavanja Spielbergovog 'Mosta špijuna' i našeg favorita za film godine, 'Pobješnjelog Maxa: Divlje ceste', 'Zootopija' se našla šaliti i s 'Pravo iz Comptona', a i s ostalim oskarovskim kandidatima ove godine. Tako su se sprdali i s 'Povratnikom' a i sa 'Steveom Jobsom'.

U filmu pratimo veselu i optimističnu policajku Judy Hopps (Ginnifer Goodwin), koja nakon dolaska u grad otkriva da nije jednostavno biti prvi kunić u policijskoj stanici napučenoj velikim sisavcima. Odlučna da se dokaže pred svima, Judy skače na svaku priliku da riješi slučajeve, čak i ako to znači partnerstvo s brbljavim prevarantom Nickom Wildeom (Jason Bateman).

Osim Batemana i Godwin, čuti ćemo i glasove Shakire, Idrisa Elbe, J.K. Simmonsa te Alana Tudyka. Glumci koji će dati glasove za sinkroniziranu hrvatsku verziju još nisu objavljeni.

Od 23:00 Oscare uživo pratite na 24sata.hr

Najčitaniji članci