Show

Komentari 0

Za svoj crtić Disney je skoro precrtao jednu našu ustanovu

Za svoj crtić Disney je skoro precrtao jednu našu ustanovu

Disneyev film je nakon nekoliko teasera dobio i svoj prvi foršpan u kojem se prvi put vide glavni likovi u akciji. A ta akcija nas tako podsjeća na našu javnu upravu

Novi foršpan za najnovije djelo iz Disneyjevih radionica je izašlo u javnost i moramo biti iskreni, jako nas podsjeća na rad jedne naše ustanove. Ako ste ikad probali podići dokumente tamo, onda će vam ovaj foršpan i te kako biti poznat.

Film se odvija u modernom metropolisu Zootopiji, koji je grad napučen sisavcima. U raznim dijelovima grada, poput Sahara Squarea ili Tundratowna, se odvija suživot svih životinja, bez obzira odakle su.

Ali kad optimistična policajka Judy Hopps ( Ginnifer Goodwin ) stigne u grad, otkriva da nije jednostavno biti prvi kunić u policijskoj stanici napučenoj velikim sisavcima. Odlučna da se dokaže pred svima, Judy skače na svaku priliku da riješi slučajeve, čak i ako to znači partnerstvo s brzogovorećim prevarantom Nickom Wildeom ( Jason Bateman ).

Redatelji  Byron Howard (Vrlo zapetljana priča) i Rich Moore (Krš i lom) su u Zootopiju doveli i glumačke talente Shakire, Idrisa Elbe, J.K. Simmonsa ( koji se pojavljuje ove godine i u ‘Dobrom dinosauru’ ), i Alana Tudyka.

Film bi u kina trebao stići početkom ožujka 2016. godine.

Najčitaniji članci