Obavijesti

Show

Komentari 5

Zoran Mišić svoje cimere muči glasnim hrkanjem

Zoran Mišić svoje cimere muči glasnim hrkanjem
5

Iako nisu dobili nikakve ponude jer show nije gotov, Zoran, Bojan i Barbara se nadaju da će dobiti svoju priliku. Favorit od početka je Zoki

VIDEO

Toliko smo dobra ekipa da se ni jednom nismo posvađali, gotovo u glas su rekli “jedini preživjeli” kandidati “HTZ-a” - Bojan Jambrošić (23), Zoran Mišić (20) i Barbara Dautović (17). Veseli trojac već dva mjeseca boravi u kući u zagrebačkom kvartu Dubrava. Ipak, najmanje vremena imaju za zabavu.
- Po cijele dane imamo probe, vokalne vježbe, a tek nedavno smo uspjeli pogledati film  'Egzorcizam Emily Rose’, zbog kojeg sam spavala s upaljenim svjetlom - rekla je kroz smijeh Barbara. Dodaje kako joj je s dečkima super jer je samo nasmijavaju. Favorit od samog početka, Zoki, ne smatra se takvim.
- Lijepo je kad ti ljudi prilaze, pozdravljaju te, slikaju se s tobom, a naklapanjima oko moje pobjede se ne opterećujem - kaže Zoran, koji je stanare “maltretirao” svojim hrkanjem. Dodaje kako su u početku svi loše spavali jer je bio nepodnošljiv. Najveća spavalica među kandidatima bio je Matej Miličić. Za njega su imali posebno buđenje - kravu koja muče.
- Tu igračku sam dobio od nekog iz publike. Svako jutro stavljali smo mu je na glavu jer se drugačije nije budio. Nakon ispadanja sam mu je poklonio - rekao je Bojan Jambrešić, kojemu su prijatelji napravili i web stranicu. Mladi Čakovčanin kaže kako su mu samo mailom poslali link. To ga je, dodaje, oduševilo. Kandidati ističu kako nisu imali problema ni s kuhanjem. Taj dio je odrađivala Carla, a nakon ispadanja kuhače se primio Bojan.
- Ne daj Bože da ja kuham. Ispekao sam jaja jednom - rekao nam je Zoki, kojemu je najveći porok igrica “World of Worcraft”. Znao ju je igrati i po 12 sati.

BOJAN NEMA CURU, A BARBI ŽELI KARIJERU
Prije ulaska sam si rekao da za to sada nemam vremena jer se želim posvetiti pjevanju, rekao je Bojan. Barbara ističe kako je iz emisije u emisiju opuštenija i tek sad uživa u onome što radi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama