Obavijesti

Show

Komentari 87

Zoran zasvirao na harmonici, pa osvojio četiri desetke: 'Ovo je bila savršena večera, bez mane'

Zoran zasvirao na harmonici, pa osvojio  četiri desetke: 'Ovo je bila savršena večera, bez mane'
8

Glazbenik Zoran je, nakon Mateja, drugi kandidat dubrovačkog tjedna koji je osvojio 40 bodova. Kandidate je najviše oduševio desert, kojeg su proglasili 'krunom večeri'. Zoran je pripremio i glazbeno iznenađenje

VIDEO

Četvrti dan u 'Večeri za 5 na selu' iz Dubrovnika lagani mediteranski meni pripremio je glazbenik Zoran, a sastojao se od predjela naziva Adria mix, glavnog jela Pijani kralj i kraljica i deserta Vruće-hladno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

Bila je to još jedna savršena večera ovaj tjedan - predjelo je svima bilo odlično, komplimenti su se dijelili i za glavno jelo, a desert s tri komponente bio je, kako je Ivana rekla, kruna večeri. Fantastična večera Zoranu je donijela 40 bodova, što znači da su trenutačno na čelu ovotjedne skupine čak dva momka - Matej i Zoran.

Gosti su na putu prema Zoranu bili odlično raspoloženi i pjevali su. Domaćin im je ponudio rakije od rogača i višnje, ali kako je bilo vruće, on je odlučio piti džin-tonik, što je, naravno, ponudio i gostima. Gosti su se divili pogledu, piću, domaćinu, koji je otišao završiti predjelo, a pomogla mu je Karloti.

- Izgledao je kao da je izrazito dobro upravljao situacijom; lijepo nam je poslužio piće i rekao nam da se opustimo 10, 15 minuta, izgledao je kao da točno zna što radi - komentirao je Matej, a s njim se složila i Priscila

Vrijedilo je čekati jer je domaćin za predjelo poslužio rižot s kozicama, šparogama i tikvicama.

- Rižot na jedan drugi način, napravio je špagete od tikvica s kozicama i raznim začinima - bilo je savršeno - rekla je Karloti, a Priscila i Matej komentirali su kako im se svidjelo i što su tikvice bile malo paprene.

- Ne mogu vam opisati koliko je to bilo ukusno, bilo bi lijepo kad bi gledatelji mogli s nama doživjeti te ukuse, fantastično - dodala je Ivana. Nakon sveopćeg oduševljenja predjelom domaćin je poslužio dvije vrste riba.

- Za mene je kraljica mora riba kirnja, a kralj zubatac“, rekao je Zoran, a svi su prvo pohvalili izgled tanjura. 'Toliko ukusa u ustima, toliko lijepo začinjeno…' - rekla je Ivana, a i ostalima je sve bilo savršeno. Naposljetku su se zafrkavali kako će i sljedeći tjedan dolazi kod Zorana jesti. 

Za desert je domaćin poslužio panna cottu, flambirano voće i palačinku punjenu orasima i datuljama preliveno sladoledom, a gostima je toliko izgledalo primamljivo da su prvo morali nazdraviti.

- Od one predigre, od predjela, ovo je jedan slastan svršetak - rekla je Ivana i nastavila: 'Rapsodija okusa. Bila je to kruna večeri.' Mateju je također bio jako fin, kao i ostalima. 

Publika zadovoljna ovotjednom 'Večerom za 5': 'Ovaj tjedan je melem za oči i dušu, predivno!'
Publika zadovoljna ovotjednom 'Večerom za 5': 'Ovaj tjedan je melem za oči i dušu, predivno!'

Došli su svirači pa su svi zapjevali, a Zoran je zasvirao na harmonici. Premda nije razumjela sve riječi, Priscila je priznala kako je osjetila ljubav pa je malo zaplakala. Uslijedilo je ocjenjivanje, a nakon toliko komplimenata tijekom večeri, bilo je jasno da će domaćin dobiti najviše ocjene.

- Bila je to savršena večera, bez mane - složili su se svi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael