Obavijesti

Show

Komentari 111

Žorž ima nježnu stranu: Marini je rasprostro Hello Kitty ručnik

Žorž ima nježnu stranu: Marini je rasprostro Hello Kitty ručnik
1

Big Brother ljubavnici iznajmili su stan u centru Splita kako više ne bi živjeli s Romanovim roditeljima, koji su oduševljeni Marinom. Ne brinu ih priče da će ljubav nestati kad i novac

VIDEO

Bivši Big Brother stanari nastavljaju svoju romansu u Splitu. Marina Raguž (27) i Romano Obilinović (36) kupali su se na plaži kraj Omiša. Nisu marili za znatiželjne poglede pa su se stalno ljubili i grlili u plićaku. 
 Prije lješkarenja na plaži, manekenka i bivši nogometaš spas od vrućina potražili su u hladu pa su sjeli na piće u obližnji kafić. Čini se da je Marina obuzdala Romana jer nije pio pivo od kojeg se godinama ne odvaja. S Marinom se u showu često svađao jer mu je prigovarala zbog alkohola.

Marina popravljala šminku

Ovaj put pili su kavu. Kad su došli na plažu, brižni Romano rasprostro je Marini ružičasti Hello Kitty ručnik. Potom su se uputili u plićak gdje je Marina legla na Romana. Uživali su u nježnostima ne obazirući se na poglede ostalih kupača. Nakon kupanja, Marina je popravljala šminku i tipkala po mobitelu, dok je Romano zurio u daljinu.

Obilinović, kojeg odmilja zovu Žorž, prije showa kosio je travu i sadio cvijeće na nogometnom stadionu u Splitu. Na taj se posao još nije vratio. Trenutačno uživa sa svojom ljubavi, a iznajmili su stan u centru grada kako ne bi živjeli s njegovim roditeljima, koji su oduševljeni Zagrepčankom. Čak su govorili da bi voljeli da im bude nevjesta jer smatraju da bi mogla smiriti nestašnog Žorža, koji voli posegnuti za pivom. Osim toga, ima problema i s ljubomorom. Nedavno se naljutio na svoju curu zbog stilista Nevena Ciganovića. Bili su na otvorenju bara u Splitu, a kad se Marina zapričala s Nevenom, Romano je demonstrativno napustio klub i nije se vratio. Manekenki nije preostalo ništa drugo nego otići za njim. Koliko Romano voli Marinu govori i to što je rekao da će nagradu od showa, 187.300 kuna, potrošiti s njom.

Žorž joj traži pedikera

Štoviše, izjavio je da će ona raspolagati novcem jer u nju ima povjerenja. Raguž, koja se nakon showa preselila u Split, planira obnoviti svoju manekensku karijeru, kojom se bavila u Turskoj i BiH. S bivšim zaručnikom Sašom Muhekom (29) više se ne čuje, a vratila mu je zaručnički prsten. I on je krenuo dalje pa se posvetio poslu, a kako je rekao, nakon showa ima brojne ponude za brak, ali i seks. Žene su, naime, oduševljene kako se nosio s Marininom nevjerom u showu. Manekenka obožava kuhinju Romanove majke, ali mora paziti na liniju.

- U mojoj kući mater vodi brigu, kod nas u Dalmaciji tako ide, tako će i Marina kod nas. Marina više ne ide ni u Zagreb - rekao je Romano ističući kako će joj u Splitu pronaći frizera i pedikera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu