Obavijesti

Show

Komentari 8

Zrinka Cvitešić cijelo vrijeme je svog Hrvoja imala na nišanu

Zrinka Cvitešić cijelo vrijeme je svog Hrvoja imala na nišanu
7

Par je bio na paintballu na igralištu koje je otvorio Mario Mlinarić. Ovo im je bilo prvi put da su probali paintball i jako im se svidjelo. Saša Tkalčević cijeli je pun modrica

VIDEO

Saša Tkalčević (39) pucao je u mene i dok sam bila mrtva, ljutila se Lana Klingor (30) koja je došla na otvorenje paintball igrališta Marija Mlinarića (30) preko puta njegove teretane na zagrebačkom Rotoru. 

Bivši pobjednik Big Brothera potom je svukao hlače i pokazao da je i on više puta ozlijeđen. Dodao je kako nije vidio da je Lana podigla ruku jer da je, ne bi pucao u nju. 

Paintball je zaigrala i Zrinka Cvitešić (32), a na nišanu je imala svog dečka Hrvoja Rupčića (39). Paru je to bilo prvi put da su se okušali u paintballu i jako im se svidjelo. 

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (40) dovela je sina Luku kako bi mu pokazala kako izgleda paintball. 

- Jesam borac, ali nisam borbena. Ne zanima me paintball jer mi djeluje opasno, ali za tinejdžere poput mog sina može biti jako zanimljiv - rekla je Vanna. 

Zlatan Zuhrić Zuhra (49)  došao je samo pogledati paintball u kojem se nije htio i sam okušati. U igri je najviše uživao Mario Petreković (38) koji se stalno šalio da se nalazi na prvoj liniji bojišnice u Bagdadu paradirajući s dvije puške. Osim njih s Marijem Mlinarićem igrali su i Antonija Blaće (32) i Gordan Kožulj (34).

- Iznajmili smo 15.000 četvornih metara šume i livade kako bi Zagrepčani u blizini grada mogli igrati ovu zanimljivu igru. Osim toga, ovdje mogu pripremati roštilj i dobro se zabaviti - objasnio je Mlinarić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...