Obavijesti

Show

Komentari 0

Zrinku Tutiću ukrali identitet na društvenoj mreži: 'Policija nema ništa s tim, ne znam što ću...'

Zrinku Tutiću ukrali identitet na društvenoj mreži: 'Policija nema ništa s tim, ne znam što ću...'
5

Nedavno se na Facebooku pojavio profil sa imenom i prezimenom skladatelja iako on nikada nije prakticirao društvene mreže. Lažni profil komunicirao je s pratiteljima, ali i pisao razne statuse

VIDEO

Jedan od najistaknutijih skladatelja hrvatske pop glazbe Zrinku Tutiću (66) nedavno su ukrali identitet na društvenoj mreži Facebook.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

Naime, iako on nikada nije imao Facebook račun nedavno se na društvenoj mreži pojavio profil s njegovim imenom i prezimenom. Ubrzo je nepoznata osoba u ime skladatelja počela slati zahtjeve brojnim glazbenicima, ali i medijskim djelatnicima. Počeo je komunicirati sa Facebook pratiteljima te pisati razne statuse.

- Ja sam čovjek koji je stvorio Tajči, Severinu i Doru. Zašto svi moji izumi prerastu u bizarna čudovišta? - napisao je lažni Zrinko na Facebooku. 

Za Večernji list Tutić je otkrio kako mu je javljeno da se netko koristi njegovim imenom i prezimenom na društvenoj mreži.

- Javljeno mi je već da se netko koristi mojim imenom. Ulažemo sve napore da Facebook ugasi taj račun. Ne znam što da napravim. Zvao sam policiju, a oni kažu da s tim nemaju ništa. To je očigledno neka osoba s posebnim potrebama, što da vam kažem  - rekao je skladatelj.

Zagreb: Zrinko Tuti?, kantautor zabavne glazbe

Prisjetimo se, on je potpisnik eurovizijskih uspješnica s Doris Dragović (57), Tatjanom Matejaš Tajči (48) i Majom Blagdan (50), skladatelj filmske i glazbe za djecu, a osvrnuo se i na ovogodišnju Doru.

- Prvo, to je televizijska emisija mislim da je dobro napravljena zahvaljujući današnjoj tehnologiji i rasvjeti. Drugo, jedan veliki broj tih izvođača je imao priliku predstaviti pjesmu i sebe širem krugu gledatelja. Kome se svidjela ova ili ona pjesma je područje ukusa, to je 'drugi par rukava'. Miji Dimšić želim svu sreću u Torinu - objasnio je Tutić te nadodao da možda ispuni želju mnogih te se pojavi dogodine na izboru za pjesmu za Euroviziju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin