Obavijesti

Show

Komentari 0

Zsa Zsa pokrenula brend, bori se s aknama: 'Skrivala sam se, izbjegavala ljude i poglede...'

Zsa Zsa pokrenula brend, bori se s aknama: 'Skrivala sam se, izbjegavala ljude i poglede...'
1

Trema mi je, to nije zezancija, nije mala stvar. Treba proći mjesec dana da dobijem prave reakcije, prošla su dva tjedna. Već sad me zvala dermatologinja iz Zagreba i rekla da su zamijenili sve proizvode s uljem

Pjevačica Jelena Žnidarić (27), poznatija kao Zsa Zsa, izbacila je nedavno prvi proizvod za njegu kože, a sada je otkrila i kakve su reakcije na njezin proizvod za problematičnu kožu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trema mi je, to nije zezancija, nije mala stvar. Treba proći mjesec dana da dobijem prave reakcije, prošla su dva tjedna. Već sad me zvala dermatologinja iz Zagreba i rekla - Čuj ti, Zsa Zsa, već mi ih je pet došlo ovaj tjedan, rekli su da su zamijenili sve proizvode s tvojim uljem - otkrila je Zsa Zsa na radiju Ultra Split.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Djevojke su joj počele javljati i tvrditi kako im je ulje zaista pomoglo, što joj je drago čuti.

- To mi je najvažnije. Ja sam primarno pjevačica, to ću uvijek biti, ali imam svoju priču, pronašla sam rješenje za svoj problem i želim ga podijeliti s drugima - objasnila je pjevačica koja se dugi niz godina bori s aknama.

Zsa Zsa i Vlaho predstavili hit duet: 'Ova pjesma je predugo stajala zatvorena u ladici...'
Zsa Zsa i Vlaho predstavili hit duet: 'Ova pjesma je predugo stajala zatvorena u ladici...'

Poslala je poruku svima koji se nose sa sličnim tegobama. Svjesna je da nije lako prihvatiti takvu situaciju.

- To su procesi prihvaćanja samog sebe. Nemam neku formulu, ali najvažnije od svega je krenuti promatrati se iznutra i graditi se iznutra. Koliko god to zvučao kao klišej, kad shvatiš koliko si iznutra vrijedan, ono izvana je sitnica. Meni je pomoglo kad sam krenula hodati van bez šminke, bilo mi je jako teško, skrivala sam se i izbjegavala gledati ljude u oči - izjavila je Zsa Zsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Osvrnula se i na sam proces kreiranja vlastitog brenda, koji joj je, kaže, bio veliki izazov.

- Kod nas se znaju zakomplicirati stvari zbog papirologije, ali ja imam taj neki poriv rješavanja problema. Svaki korak na koji nailazim rješavam uz pomoć dragih ljudi oko sebe. Ništa nema odjednom. Zanimljiva mi je ova strana biznisa - otkrila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

No, primarno je orijentirana na glazbu. Tako je Slavici Škarici otkrila da uskoro stiže nova ljubavna balada, koju je čak i otpjevala. U njezinom ljubavnom životu je, kaže, 'uvijek proljeće'. Odgovorila je i što bi poručila mladoj sebi, kao i svima koji rade na svojim snovima.

- Sve što hoću to i mogu, uvijek. Slušajte starije, ali nemojte se držati njihovih savjeta k’o pijan plota - zaključila je Zsa Zsa.