Obavijesti

Show

Komentari 7

Zvijezda 'Avenide Brasil' pravu je ljubav našla u TV sapunici

Zvijezda 'Avenide Brasil' pravu je ljubav našla u TV sapunici
3

Debora Falabella nakon razvoda od supruga Chucka Hipolitha nije dugo tugovala. Utjehu je pronašla u kolegi Murilu Beníciju, koji joj u brazilskoj seriji glumi svekra

VIDEO

Kao i svaka Brazilka, i Debora Falabella (34), koju na RTL-u u seriji “Avenida Brasil” gledamo kao Ninu, obožava nogomet. Navija za Cruzeiro, strastveno viče na utakmicama i nikad ne propušta domaće utakmice omiljenog kluba. Prilika je to koju brazilski paparazzi ne propuštaju jer s njom nerijetko navija i njezin dečko i kolega Murilo Benício. Iako su zajedno radili i na sapunici “Klon”, ljubav je planula upravo na snimanju “Avenide Brasil”.

Željela je odmak od obitelji i upisala studij marketinga

Murilo je u seriji glumio Tufão, Jorginhova oca i njezina svekra. Par je dugo poricao vezu, no ipak su redovito punili novinske stupce. Novinari su pratili svaki njihov korak, da bi Murilo naposljetku u TV emisiji priznao koliko se vole. Iako se Debora proslavila već prvim glumačkim koracima, pod povećalo javnosti lansirala ju je upravo “Avenida Brasil”. O njezinoj popularnosti dovoljno svjedoči činjenica da su ulice Brazila tijekom emitiranja serije bile posve prazne. Svaku je epizodu u prosjeku gledalo 35 milijuna ljudi, a čak 80 milijuna nije propustilo posljednju epizodu. U nekim je dijelovima zemlje nestalo struje jer je mreža bila preopterećena, a na kratko se srušio i internet. 

Čak je i brazilska predsjednica Dilma Rousseff priznala da je veliki fan serije te da i ona, kao i sve žene Brazila, usklađuje svoj dnevni raspored prema seriji. Odrasla u umjetničkoj obitelji i glumačke korake napravila je još kao djevojčica. Otac glumac i majka pjevačica poticali su je na kreativnost, a sa starijom sestrom Cyntijom prvu je ulogu odigrala kao 12-godišnjakinja u školskoj predstavi. Profesionalnu karijeru započela je kao srednjoškolka. Sa samo 15 godina pjevala je u uglednom zboru “Flicts of Ziraldo”. 

Iako je od najranije mladosti bila okružena knjigama, scenarijima i spremanjem filmskih uloga, Debora je ipak poželjela odmak od obiteljske profesije pa je upisala studij marketinga. Tada je smatrala da će time izbjeći ludilo uoči premijernih izvedbi koncerata ili predstava uz koje je odrasla. Roditeljima je priznala da je željna mira i zajedničkoga gledanja televizije. Bez zvonjave telefona, bez histerije spremanja uloga, bez odricanja koja su nužna uz umjetničke poslove. 

Čak se nakratko i odselila od kuće kako bi uživala u tišini vlastita doma. Nepunih godinu dana poslije shvatila je da je bez tog ludila njezin život prazan, a izgubio se i čar unaprijed isplaniranih dana i tjedana. Život kao na špagici, priznala je, ipak nije za nju. Zato je sljedeće godine upisala glumu.

Bila je pet godina u braku s glazbenikom Hipolithom

Prvu ulogu dobila je 1997. u sapunici “Chiqultitas Beasil” u kojoj je glumila djevojku Estrelu. Način na koji ju je igrala bio je pun pogodak, a Debora je već tada stekla vojsku obožavatelja. Prije nego što je prošle godine snimala “Avenidu Brasil”, glumila je i u hit-seriji “Mala gospođica”, koju je prikazao HTV. Baš kao što se strastveno daje glumi, Debora se s istim žarom upušta u ljubavne veze. Iza sebe ima brak s glazbenikom Chuckom Hipolithom. Vjenčali su se 2005. godine, a razveli samo pet godina poslije. 

S pjevačem benda Forgotten Boys ima i četverogodišnju kćer Ninu. Nakon raspada braka bila je u kratkoj vezi s glumcem Danielom de Oliveirom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu