Obavijesti

Show

Komentari 1

Zvijezda 'Pune kuće' puštena je iz zatvora nakon dva mjeseca

Zvijezda 'Pune kuće' puštena je iz zatvora nakon dva mjeseca
4

Lori i njezin suprug Mossimo priznali su da su platili 500 tisuća dolara (više od 3 milijuna kuna) kako bi njihove dvije kćeri bile primljene na sveučilište Južne Kalifornije kao članice veslačkog tima

VIDEO

Američka glumica Lori Loughlin (56) u ponedjeljak je puštena iz zatvora nakon što je u njemu provela dva mjeseca jer je bila kažnjena zbog sudjelovanja u prijevari kojom su se osiguravala mjesta na prestižnim sveučilištima privilegiranoj djeci. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pamela i Jane  umiješale se u našu politiku 

Pokretanje videa...

Pamela i Jane 01:00

Najpoznatija je po ulozi tete Becky u hit seriji 'Puna kuća' iz osamdesetih i devedesetih godina. Kaznu je počela služiti 30. listopada u saveznom zatvoru u Dublinu, gradiću u blizini San Francisca.

2016 TV LAND Icon Awards - Los Angeles

Kako prenose strani mediji, Lori i njezin muž, dizajner Mossimo Giannulli (57), bili su jedni od 50 ljudi koji su osuđeni za tu prijevaru. 

Par je priznao da je platio 500 tisuća dolara (više od 3 milijuna kuna) kako bi njihove dvije kćeri bile primljene na sveučilište Južne Kalifornije kao članice veslačkog tima, iako se nikad nisu bavile veslanjem. 

FILE PHOTO: Actress Lori Loughlin, and her husband, fashion designer Mossimo Giannulli leave the federal courthouse after a hearing on charges in a nationwide college admissions cheating scheme in Boston

Tužitelji su Giannullija opisali kao aktivnijeg u toj prijevari od svoje supruge. On je dobio pet mjeseci zatvora, kaznu od 250 tisuća dolara (oko 1,5 milijuna kuna) te mora 250 sati raditi za javno dobro. Svoju je kaznu počeo izvršavati 19. studenoga u zatvoru Lompoc blizu Santa Barbare u Kaliforniji. 

 

Ključni čovjek u prijevari bio je William Rick Singer za kojeg vlasti smatraju da je platio 25 milijuna dolara trenerima i zaposlenicima sveučilišta. Njegova presuda se očekuje iduće godine. 

Glumica Felicity Huffman (58) iz 'Kućanica' bila je u istom zatvoru kao i Lori i to zbog iste prijevare, a puštena je na slobodu u listopadu 2019., nakon što je odslužila 11 dana od 2 tjedna određene kazne.

FILE PHOTO: Felicity Huffman arrives at the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...