Obavijesti

Show

Komentari 1

Zvijezda 'Selling Sunseta' traži potpuno skrbništvo nad sinom: Bivšeg optužila za zlostavljanje

Zvijezda 'Selling Sunseta' traži potpuno skrbništvo nad sinom: Bivšeg optužila za zlostavljanje
3

Christiana Richarda su u ožujku uhitili nakon što je navodno tijekom svađe s Christine Quinn bacio staklenu bocu, koja je pogodila njihovog sina

VIDEO

Reality zvijezda Christine Quinn (35) traži potpuno skrbništvo nad dvogodišnjim sinom Christianom, nakon što je uskoro bivšeg supruga Christiana Richarda optužila da je zlostavljao i nju i njihovo dijete, prenosi Page Six. U sudskim dokumentima je navela da je Richard 'počinio djela obiteljskog nasilja i zlostavljanja nad njezinim sinom i njom'.

Nastavlja se drama zvijezde realityja i njenog muža: 'Gađao me kutijama i psećim izmetom'
Nastavlja se drama zvijezde realityja i njenog muža: 'Gađao me kutijama i psećim izmetom'

- Prijavila sam te činove zlostavljanja policiji jer su istiniti i jer sam se bojala za našu sigurnost - istaknula je. 

Richarda su u ožujku uhitili nakon što je navodno tijekom svađe s Quinn bacio staklenu bocu, koja je pogodila njihovog sina. Kako prenosi strani medij, Christine je morala odvesti sina u bolnicu zbog ozljeda. Sada je u dokumentima navela da se njezin bivši nije pridržavao dogovora o tome da će on plaćati sve bolničke račune otkad se njihovo dijete rodilo. Quinn od njega traži da plati neplaćene račune čiji je iznos viši od 100.000 dolara.

EXCLUSIVE: Christine Quinn's Husband Christian Richard is Spotted Handcuffed and Being Lead From The Couples Home in Los Angeles

Reality zvijezda tvrdi da je Richard rekao da će plaćati račune, ali su se oni samo nakupljali te joj kasnije stvorili probleme za njezin kredit. 

Christine također navodi da želi puno skrbništvo nad sinom jer želi imati mogućnost odvesti ga u Texas, gdje živi njezina obitelj, bez da mora tražiti odobrenje od bivšeg. Želi i da Richardu budu ograničene posjete djetetu zbog navodnog nasilja. 

Osim toga je istaknula i da je njezin bivši suprug, od prošlog tjedna, počeo manipulirati njom tako što je počeo spominjati svoju majku Nancy. Navodno joj je rekao da je njegova mama pretrpjela srčani udar te da je zatražila da s dvogodišnjim sinom dođe u posjet. 'Nije imala srčani udar. Ovaj pokušaj iskorištavanja lažnog zdravstvenog stanja člana obitelji je još jedan Christianov pokušaj da manipulira sa mnom, mojim odvjetnicima pa čak i njegovim odvjetnicima', navela je.

Inače, Richard je demantirao sve optužbe te zatražio zabranu prilaska. Isti mu je zahtjev odbijen. Christine je također tražila zabranu prilaska te joj je ista odobrena. Kako ističe, bivši suprug je promijenio sve šifre za ulaz u njihovom domu u Los Angelesu. 

- Zlonamjerno mi je zabranio pristup mom domu u kojem se nalaze sve moje osobne stvari i sva hrana našeg sina i njegove stvari. Zaključao je mene i mog sina izvan naše kuće - rekla je ranije. Unatoč svim optužbama, Richard je podnio zahtjev za razvod početkom travnja te kao razlog naveo 'nepomirljive razlike'.

Fashion Trust US Awards
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci