Obavijesti

Show

Komentari 19

Zvijezda serije 'Zlatni kavez': 'Nisam s Afrom u vezi niti sam se zbog nje prošlog ljeta tukao'

Zvijezda serije 'Zlatni kavez': 'Nisam s Afrom u vezi niti sam se zbog nje prošlog ljeta tukao'
2

Likom Ferita u ‘Zlatnom kavezu’ Mert Ramazan Demir osvojio je gledatelje, no producentima nije bio prva opcija. Uskočio je tek nakon što se Çagatay Ulusoy dvije godine premišljao

VIDEO

Jesu li Afra Saraçoglu (26) i Mert Ramazan Demir (25) i privatno u vezi pitanje je koje postavljaju obožavatelji serije “Zlatni kavez” čiju su drugu sezonu fanovi jedva dočekali na Novoj TV. Njihove zajedničke fotografije na kojima se ljube u moru prošlog ljeta svjedočile su da su zaljubljeni.

Ove filmove i serije Hrvati su najviše 'guglali' prošle godine: Je li i vaš favorit među njima?
Ove filmove i serije Hrvati su najviše 'guglali' prošle godine: Je li i vaš favorit među njima?

Zajednički odmor mladih glumaca u mondenom turskom ljetovalištu Fethiye bio je kao bomba na naslovnicama časopisa, dokaz zbližavanja koje je preraslo u ljubav. Nakon toga mladi par se više nije pojavljivao zajedno. Pa su krenula nagađanja. Ljudima se sviđala priča o njihovoj ljubavi i naprasno odvajanje potaknulo je nova pitanja. Je li netko dirnuo u njihovu ljubav? Je li završila prije nego što je i počela, da ne našteti rejtingu serije? Ili idila još traje, dobro skrivena od kamera? Odgovor na ta pitanja znaju samo njih dvoje.

Samo koji mjesec prije objave bombastičnih fotografija pisalo se i da je Mert razlog raskida Saraçoglu s tadašnjim dečkom. Prema pisanju turskih medija, Mert je tad bio u vezi s influencericom Ayşom Fatmom Aslanpay, a Afrin dečko bio je turski glumac Kubilay Aka (28), s kojim je Mert bio dobar prijatelj. Aka mu je javno zamjerio pretjeranu bliskost s Afrom, ali je Mert ostao pribran.

- Da, to se dogodilo, ali nije bilo svađe ili nečega većeg. Cijela je priča narasla i postala priča broj jedan na društvenim mrežama i u medijima, a takve priče nije ni bilo. Nikad nisam ulazio u svađu. Nije bilo nikake tuče - rekao je Mert.

Dodao je da je s Afrom samo kolega i da se odlično slažu. Odbio je odgovoriti je li trenutačno u vezi, ali ne skriva kakve mu se žene sviđaju.

- Privući me može prirodna i autentična žena koja se bavi nekom fizičkom aktivnošću, baš kao i ja. Uz košarku i nogomet volim plivanje, boks, stolni tenis... - rekao je.

Ne voli glumatanja i simpatično mu je vidjeti kako djevojka s guštom jede. Posebice na mjestima gdje se, reda radi, uzme tek zalogaj. Gurman je pa uz tursku voli i talijansku, francusku i japansku kuhinju, no kako bi zadržao isklesano tijelo, izbjegava nezdravu hranu.

Glumac, koji je likom Ferita Korhana osvojio gledateljice diljem svijeta, rođen je u Istanbulu 1998., a na setovima se pojavljuje od 2019. Otac mu je trgovac, a majka domaćica. Odrastao je u gradu Šileu, nedaleko od Istanbula, kao peto dijete u obitelji. Kao klinac htio je biti nogometaš ili košarkaš. U srednjoj školi čak se i profesionalno bavio s oba sporta. Gluma je prevagnula iznenada, dok je kao 17-godišnjak čitao “Hamleta”. Prvu, manju i sporednu ulogu Ikrama Mert Ramazan Demir imao je u filmu “I Am You” u kojemu je surađivao s afganistanskom redateljicom Soniom Nassery. S Afrom je prije “Zlatnoga kaveza” snimio seriju “Učitelj” koja nije imala dobru gledanost, ali je zato njihova kemija pred kamerama itekako bila zapažena.

Producent Onur Güvenatam ponudio im je glavne uloge u “Zlatnom kavezu”, ali Mert mu, istina, nije bio prva opcija. Ferita je trebao glumiti Cagatay Ulusoy (33), koji se proslavio ulogom Emira u seriji “Djevojka imena Feriha”. Kako se Çagatay nećkao čak dvije godine, produkciji je dosadilo i u igru je ušao Mert Ramazan Demir. Pun pogodak! Jer kao razmaženi Ferit osvojio je gledatelje svake zemlje u kojoj se serija prikazuje i stekao slavu u Turskoj. Igra ga odlično, no Ferit kao da mu nije po guštu.

- Razmažen, samodopadan, umišljen i čak previše samouvjeren, gotovo narcis. Ne cijeni nikog osim sebe, možda tek djeda. Može odustati od svih, ali ne i od sebe. Čim dobije što želi, ide dalje - rekao je Mert o svom dosad najpoznatijem liku.

Odrastao je u gradu Šileu, nedaleko od Istanbula, kao peto dijete u obitelji. Htio je biti nogometaš ili košarkaš. Gluma je prevagnula kad je sa 17 godina čitao ‘Hamleta’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'