Obavijesti

Show

Komentari 13

Zvijezde Beverly Hillsa objavile selfie: 'Ne sličiš uopće na sebe'

Zvijezde Beverly Hillsa objavile selfie: 'Ne sličiš uopće na sebe'
8

'Pretjerala si s botoksom, uopće više ne izgledaš kao ti', 'Što si napravila svom licu, bila si prekrasna', i 'Previše plastike, cure', samo su neki od zločestih komentara koje su pratitelji uputili glumicama

VIDEO

Jennie Garth (47), najpoznatija po ulozi Kelly iz serije 'Beverly Hills' nedavno se našla na meti obožavatelja lika i djela Lukea Perryja jer za razliku od svih ostalih kolega na društvenim mrežama nije objavila oproštajnu poruku njemu u čast, a velik broj negativnih komentara sad je dobila i na selfie objavljen s Donnom, nekadašnjom kolegicom iz serije, koju je glumila Tori Spelling (45). 

Jennie Garth na meti kritičara: Jedino tebi nije stalo do Lukea
Jennie Garth na meti kritičara: Jedino tebi nije stalo do Lukea

'Pretjerala si s botoksom, uopće više ne izgledaš kao ti', 'Što si napravila svom licu, bila si prekrasna', i 'Previše plastike, cure', samo su neki od zločestih komentara koje su pratitelji uputili Jennie i Tori. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, nisu svi razočarani estetskim zahvatima glumica. 

- Ove djevojke bile su nam uzori dok smo odrastali, a sad nakon što podijele svoj život s nama, vi ih samo napadate. One nisu dužne raditi ništa od toga, a čine to sve jer žele interakciju s fanovima. Zauzvrat dobiju odvratne i negativne komentare. Ako vam se ne sviđaju njihova lica, zašto ih uopće pratite i komentirate postove? Nađite si život - napisala je jedna od pratiteljica. 



Podsjetimo, Entertainment Weekly je nedavno potvrdio da se 'Beverly Hills' vraća na televizijske ekrane. Jedna od najpopularnijih serija devedesetih emitirat će šest novih epizoda pod nazivom '90210' na Foxu. U seriji će se pojaviti veći dio originalne postave; Jason Priestley(49), Jennie Garth (46), Ian Ziering (54), Gabrielle Carteris (58), Brian Austin (45) i Tori Spelling (45), dok u filmskoj ekipi neće biti Lukea Perryja (52) kao ni Shannen Doherty (47). 

Garth se borila s depresijom i mentalnim zdravljem, a iza sebe ima tri propala braka. Kao ni nitko od njezinih kolega sa seta, nije ostvarila značajniju glumačku karijeru koja bi nadmašila uspjeh sa serijom 'Beverly Hills, 90210'. Tori Spelling je problematičan brak svojedobno doveo do živčanog sloma i potpunog financijskog kraha. Za nekad perspektivnu glumicu i majku petero djece nakon Beverly Hillsa kao da ništa na poslovnom planu nije išlo onako kako je zamislila. 

DANAS BI SLAVIO 40. ROĐENDAN: Tragična i zastrašujuća priča o životu i preranoj smrti Heatha Ledgera

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život