Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Zvijezde na okupu: 'Uvijek smo tu za ovakvu plemenitu svrhu'

Na snimanju spota himne Ponosa Hrvatske okupile su se naše najveće glazbene zvijezde, od kojih su neke doputovale iz drugih gradova. Rado se, napominju, odazovu takvim manifestacijama

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
0 komentara

Nikad mi za ovakvo nešto nije teško doći. To je naša ljudska i umjetnička dužnost, rekla je o svojem sudjelovanju Jasna Zlokić (62), koja je u studio 24sata došla snimiti spot za pjesmu koja će pratiti dodjelu nagrada Ponos Hrvatske.

Band Aid koji se okupio uključivao je Joleta, Massima, Nenu Belana, Gorana Navojca, Zoricu Kondžu, sestre Mariju i Ivanu Husar, Maju Blagdan, Mladena Bodalca, Sandru Bagarić, Jasnu Zlokić, autora pjesme Zrinka Tutića i mnoge druge, koji će idućih dana snimati himnu projekta 24sata Ponos Hrvatske.

S kolegicom Zlokić složila se Zorica Kondža (57), koja je radi snimanja doletjela iz Splita samo na nekoliko sati.

- Ma nije mi teško. Ovdje kod vas je samo malo hladnije - našalila se Kondža. Režiser Mario Kovač pobrinuo se da na setu bude odlična atmosfera, a neki su se kolege zagrlili kao da se nisu susreli godinama. Neno Belan i Massimo složili su se kako je u ovim vremenima lijepo da je netko spreman nagraditi i dati pažnju pozitivnim pričama i građanima koji pomažu bližnjima.

- Toliko je crnila oko nas da je ovo pravo osvježenje - rekao je Massimo Savić (55).

- Spot će biti onakav kakvog ova manifestacija i zaslužuje. Topao, razigran, zabavan, ali i dostojanstven - rekao je Mario Kovač.

Naši partneri pišu
Message