Obavijesti

Show

Komentari 35

Zvijezde poručuju: 'Svi bježimo iz Amerike ako Trump pobijedi'

Zvijezde poručuju: 'Svi bježimo iz Amerike ako Trump pobijedi'
10

Ricky Martin, Bruce Springsteen, John Legend i Chrissy Teigen samo su neki od poznatih osoba koje su rekle da će otići ako Donald osvoji jer su iscrpljeni od sramotnog načina na koji vodi zemlju

VIDEO

Američke zvijezde istaknule su da će napustiti zemlju ako Donald Trump (74) dobije predsjedničke izbore i nastavi vladati iduće četiri godine. Kada su ankete predviđale pobjedu Hillary Clinton (73) 2016., zvijezde su tvrdile kako će otići ako Trump pobijedi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Melania i Donald 01:09

Ovogodišnji izbori ponovno su na površinu donijeli tu temu pa se nekolicina slavnih okuražilo i govore da će otići ako Donald ostane na vlasti. Bruce Springsteen (71) istaknuo je kako će otići iz svoje zemlje ako ne pobijedi Joe Biden (77). 

Bruce Springsteen

- Ako izaberemo Trumpa, a nećemo, odmah predviđam da će on izgubiti, ali ako se kojim slučajem dogodi da ga izaberemo, vidjet ćemo se na nekom drugom mjestu - istaknuo je Bruce za strane medije u listopadu. Preselit će se, kaže, u Australiju. Roker ne šuti o tome koliko ne podnosi Trumpa, a prošli tjedan je rekao kako Bijeloj kući treba egzorcizam. 

Glazbenik Tommy Lee (58), osnivač benda Mötley Crüe, ispričao je da će se preseliti u Europu ako Trump dobije podršku za iduće četiri godine. 

- Kunem se Bogom, ako se to dogodi, idem u Veliku Britaniju. Odlazim odavde. Vraćam se svojoj domovini, otići ću Grčku i uzeti kuću na jednom od njihovih otoka - rekao je pa nastavio: 

- Mislim da ljudi u Europi i ostatku svijeta gledaju Amerikance i misle: 'Koji ku**c radite? Prestanite glasovati za slavne i dovedite nekog pravog tko će vam voditi zemlju'.

U.S. Democratic presidential nominee Joe Biden talks to reporters on Election Day in Wilmington

Pjevač hita 'Living La Vida Loca', Ricky Martin (48), veliki je simpatizer Bidena, a i on bi se inače odlučio s obitelji napustiti zemlju ako Donald pobijedi, ali kaže da će, ako se to dogodi, ipak ostati i boriti se. 

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

- Idemo dan po dan, imamo plan da napustimo zemlju, ali mislim da nećemo. Moramo ostati ovdje i boriti se za naša prava i za ono u što vjerujemo. Podupirem Bidena oduvijek. Mislim da je on jedina opcija koju imamo i da je odličan, u politici je cijeli život. Ovo je trenutak. Moramo se udružiti i biti glasni kako bismo usmjerili naciju - pojasnio je. 

Trump Opioid Round Table

Slavni supružnici, manekenka Chrissy Teigen (34) i glazbenik John Legend (41) razmišljaju o tome da odu iz Amerike, potvrdili su to u rujnu ove godine. Kažu da su iscrpljeni od sramotnog načina na koji predsjednik Trump vodi zemlju. 

2019 Baby2Baby Gala

- Svako malo mislimo o tome. Ovdje smo se rodili i odrasli, sva naša obitelj je tu. Bilo bi teško otići. Ali ne znam što se drugo može učiniti kad imaš vođu koji nastoji uništiti demokraciju - rekao je Legend. Ako Donald nastavi svoj 'projekt' uništavanja demokracije i u tome bude uspješan, moguće je da će odseliti. 

Melania je glasovala na Floridi, došla u haljini od 29.000 kuna
Melania je glasovala na Floridi, došla u haljini od 29.000 kuna

- Morate razmisliti o tome da odete negdje gdje je prava demokracija, gdje se poštuju zakoni i ljudska prava - rekao je za kraj. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat
SVE O BIDENOVOJ POBJEDI

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat

Joe Biden izabrani je američki predsjednik. U svom prvom govoru najavio je jedinstvo i borbu protiv korone, a već se znaju i prvi potezi njegove vlade

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!
VIDEO: POBJEDNIČKI GOVOR

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!

Joe Biden je u napetoj izbornoj trci osvojio više od 270 elektorskih glasova i tako postao 46. predsjednik SAD-a. Zajedno s Kamalom Harris obratio se javnosti oko 2 ujutro po našem vremenu
Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?
SHOW NIJE GOTOV

Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?

Kad je NY Times otkrio da je 2016. platio samo 750 dolara saveznog poreza na dohodak i da su mnoge njegove aktivnosti nagomilale gubitke, slika uspješnog poduzetnika pretrpjela je još jedan udarac