Obavijesti

Show

Komentari 9

Zvjezdani baby boom: U 2018. rodile su 10 curica i 10 dječaka

Zvjezdani baby boom: U 2018. rodile su 10 curica i 10 dječaka
13

Hrvatske zvijezde u 2018. godini dočekao je baby boom. Rodilo se čak deset djevojčica i deset dječaka, a ponosni roditelji objavljuju fotografije na društvenim mrežama....

VIDEO

Bila je ovo plodna godina za hrvatske zvijezde. Ima onih koji su po prvi put postali roditelji, ima i onih kojima je ovo treće dijete, četvrto pa čak i peto dijete, a ponosni roditelji radosno objavljuju fotografije prinova na društvenim mrežama. Prisjetimo se koji su se estradnjaci okrunili titulom roditelja u 2018. godini. 

Ivana Marić i Vjekoslav Šunjić 

Pjevačica Ivana Marić (36) i fotograf Vjekoslav Šunjić (48) početkom su godine dobili prinovu u obitelji. Njihova djevojčica Vera Monika na svijet je stigla 14. siječnja, a ponosna mama podijelila je sliku na društvenim mrežama dva dana nakon njezinog rođenja. Ivana je sedam godina u braku s Vjekoslavom, a par već ima kći Vitu Mariju (8) koja je priželjkivala sestru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lucia i Petar Ćiritović 

Krajem siječnja stigla je još jedna beba.

- Rodila sam tebi sina, isto k'o što od davnina rađale su majke za tebe…- poručila je putem Instagrama Lucia Ćiritović (32), supruga glumca Petra Ćiritovića (40). Par je nazvao sina Jakša, a brojni kolege čestitali su roditeljima na prinovi. Lucija i Petar imaju petogodišnjog sina Krsta.

Alma i Amar Bukvić 

Glumac Amar Bukvić (37) i njegova supruga Alma krajem mjeseca travnja postali su roditelji djevojčice Amal. Par se vjenčao u lipnju 2014. u Zagrebu nakon što su godinu i pol bili u vezi. Medeni mjesec proveli su u Tajlandu, a u ožujku 2015. dobili su sina Amana (3). 

- Roditeljska uloga uistinu je najljepša. Čovjek zapravo i ne zna kakav je to osjećaj dok ga ne doživi. Dok raste sve si privrženiji djetetu, ono postaje dio tebe. Nevjerojatno je to iskustvo - kazao je Amar svojedobno.

Edita Misirić Vrkljan i Javor Vrkljan

Iako je sin Vanja na svijet došao dva tjedna prije termina carskim rezom, sve je prošlo u najboljem redu, a televizijska voditeljica  Edita Misirić Vrkljan (37) zahvalila se svima na brizi.

- Dragi svi, naš Vanja i ja smo dobro. Hvala vam na svim čestitkama i porukama potpore. Bilo je dramatično, i zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, ljudskosti i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića. Emotivna sam i sretna. I Javore volim te - napisala je Edita. Edita i Javor Vrkljan vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze.

Zlata Mück Sušec i Saša Sušec

Televizijska i radijska voditeljica Zlata Mück Sušec (33) i sportski komentator, Saša Sušec (36) postali su krajem lipnja po drugi put roditelji. S obzirom na to da par skriva privatan život od očiju javnosti, još uvijek se ne zna ime drugog sina. Zlata i Saša vjenčali su se krajem travnja 2013. na imanju u zagrebačkim Šestinama nakon pet godina veze, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina (4). 

Doris Pinčić Rogoznica & Boris Rogoznica

Sredinom lipnja, točnije 27. u mjesecu pjevač Boris Rogoznica (32) objavio je sliku sa suprugom, televizijskom i radijskom voditeljicom Doris Pinčić Rogoznicom (31) iz rodilišta Vinogradske bolnice. 

- Pozdrav svima, točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita - pohvalio se Boris na društvenim mrežama. Voditeljica je krajem prošle godine rekla kako su ona i suprug spremni za drugo dijete. Par ima četverogodišnjeg sina Donata koji se također veselio dolasku sestre. Doris i Boris vjenčali su se 2013. nakon godinu i pol veze, a glazbenik kaže da je tajna njihove 'dugovječnosti' možda u tome što ih veže veliko prijateljstvo i razumijevanje.

 

Boris Rogoznica: Imati Doris za ženu je kao dobiti na Lotu
Boris Rogoznica: Imati Doris za ženu je kao dobiti na Lotu

Matea i Šime Vrsaljko

'Vatreni' Šime Vrsaljko (26) često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sina Brune koji se rodio početkom lipnja ove godine. Bruno je zapravo rođen malo prije Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, zbog čega je Šime morao propustiti pripreme. Matea i Šime u vezi su od srednje škole, a vjenčali su se prije godinu dana. 

Marta i Junior Fernandes de Silva

Nogometaš turskog Alanyaspora, Junior Fernandes (30) i Marta (21) početkom srpnja postali su po prvi put roditelji sina Matea. Čileanac i studentica ekonomije koja u slobodno vrijeme vodi beauty blog upoznali su se preko društvene mreže. Nakon godinu i pol dana veze, par se 2016. odlučio vjenčati u Splitu. Marta je u prosincu prošle godine otkrila da je trudna. Inače, Junior iz prijašnje veze ima sina Benjamina (5).

Simona i Stanislav Mijoković 

- Ljubljeni moj mužu, Gabice moja, Joshua sine moj ! Vi ste moja obitelj ! Najveći dar mog Spasitelj . Volim vas najviše! I ne postoji dan da ne kažem Isuse hvala Ti za moju obitelj . Sada nas je petero - napisala je Simona Mijoković (33) koja je krajem srpnja rodila kćerkicu Amaliu

Vizažistica, koja trenutno živi s obitelji u austrijskom Linzu, sina Joshuu krstila u listopadu prošle godine, u zagrebačkom Stenjevcu. Simona ima i kći Gabrijelu (12) koju je dobila u braku s Antom Gotovcem (47). Zagrepčanka nije skrivala svoju sreću zbog osnivanja obitelji sa Stanislavom (50), kojeg je upoznala 2012. preko Facebooka. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević  

lavina

Početkom kolovoza dubrovačka glumica Jelena Perčin (37) i njezin crnogorski kolega Momčilo Otašević (28) dočekali su prvo zajedničko dijete. Glumica je u Petrovo rodila djevojčicu kojoj su dali ime Maša. Par se vjenčao krajem travnja na pozornici kotorskog kazališta u Crnoj Gori. Supružnici su svadbu proslavili ploveći jedrilicom i feštajući uz hranu, piće i ples s najužom obitelji. 

Iz braka s Kristijanom Babićem, Jelena ima kćer Lotu (9) te tvrdi da se nakon razvoda odlično slažu. 

Jelena Perčin: Momčilo se činio premlad, ulovio me na 'prepad'
Jelena Perčin: Momčilo se činio premlad, ulovio me na 'prepad'

Mia Anočić Valentić i Aleksandar Pupić

Glumica Mia Anočić Valentić (27)  koja je postala poznata široj javnosti u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', 23. kolovoza rodila je sina Marlija. Mia je istaknula kako je uz nju u rađaonici bio partner, fizioterapeut, maser i kiropraktičar Aleksandar Pupić. 

- Bio je prisutan od početka do kraja. Da nije bio sa mnom u rađaonici, sve bi bilo puno teže - rekla je glumica. Par je odlučio sinu dati ime Marli jer ne poznaju nikoga tko se tako zove, ali i jer ih podsjeća na pokojnog glazbenika Boba Marleyja.

Nives i Goran Ivanišević

Dobrodošao Oli, napisali su kolege Nives Ivanišević (36) s Narodnog radija na društvenoj mreži i tako otkrili kako su radijska voditeljica i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) 7. rujna dobili sina i dali mu ime Oliver. Radijska voditeljica priželjkivala je da dijete rodi na svoj 36. rođendan sredinom kolovoza, ali to se nije dogodilo. 

Nives je otkrila i jedan detalj iz svog obiteljskog života i objasnila da joj je najbitnije nakon rođenja djeteta bilo da se 'njene dvije bebe vole' odnosno da se njen kućni ljubimac, samojed Marli, slaže s najnovijim članom obitelji - sinom Olijem. 

Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović (40), Amber (15) i Emanuela (10). U prosincu prošle godine Nives Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu.

Matea i Stipe Mandalinić 

Prvo dijete ove godine dobili su Matea i Stipe Mandalinić (26). Sin Lovre rodio se na isti dan kad je rođen i rukometni reprezentivac - 9. rujna. 

- Hvala ti na ovom predivnom poklonu za rođendan Matea - napisao je uz fotografiju na kojoj stoji pokraj sina u kolijevci. Matea je specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije rodom iz Ljubuškog, a za Splićanina se udala nakon dugogodišnje veze. Nakon svadbe medeni mjesec proveli su u Grčkoj.

Ana Majhenić Herceg i Antun Herceg

- Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo. Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Antun mi je morao nakupovati tonu rižinih krekera i to sam, uz voće, najviše jela - rekla je Ana Majhenić Herceg (37) koja je 25. rujna na svijet donijela zdravu djevojčicu Zoru. Televizijska i radijska voditeljica otkrila je kako je trudna početkom travnja, a  u svibnju se udala za partnera Antuna

Ivana Đelum i Slaven Bilić

Zagreb: Slaven Bilić s partnericom Ivanom odveo njihovu treću kćerkicu kući

Trener i bivši nogometni reprezentativac Slaven Bilić (50) i njegova zaručnica, turistička menadžerica Ivana Đeldum (34) također su postali roditelji sredinom mjeseca rujna. Ivana je rodila djevojčicu u zagrebačkoj privatnoj poliklinici, a malena je na svijet stigla, kako kažu, kao najljepši poklon za 50. rođendan koji je ponosni tata proslavio nekoliko dana ranije. Par već ima dvije kćerkice - dvogodišnju Niju i četverogodišnju Sofiju

Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

Ovo je Slavenu Biliću peto dijete. Iz braka s Andrijanom Bilić (42) ima sina Lea (22) i kćer Alani (15). 

Marijana i Josip Mikulić 

Četveročlana obitelj u listopadu je postala bogatija za još jednog člana, sina Jakova. Prvim danom listopada rodio se treći sin glumice Marijane (36) i supruga Josipa Mikulića (39). Glumica u trudnoći, kako kaže, nije imala posebnih želja. Morala je izbjegavati namirnice koje su joj stvarale tegobe, a u njezinoj se obitelji jede kuhano. 

- Divno je opet imati bebu kod kuće, Jakov je naš slatki mali medo, puno spava i jede. Ali kad krene plač, frekvencija se diže od nula do milijun u sekundi. Jako, jako glasno daje do znanja da nešto treba - ispričala je glumica za Gloriju. Marijana je u braku s Josipom od 2015. godine, a uz dvomjesečnog Jakova imaju sinove Ivana (9) i Andriju (5) koji su se jako veselili dolasku brata. 

Ana Stunić i Filip Despot

Iako ju više ne možemo vidjeti na malim ekranima, nekadašnja voditeljica Red Carpeta, a kasnije i IN Magazina, Ana Stunić (37) ove godine rodila je prvo dijete. Ponosna mama na društvenim mrežama objavila je pjesmu Johna Lennona Beautiful Boy i tako otkrila da je rodila sina. Otac je dugogodišnji dečko, produkt dizajner Filip Despot

Nevena Rendeli i Mak Vejzović 

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli (37) prije nešto više od godinu dana rodila je blizanke Leu i Mare, a 28. studenog ona i suprug, snimatelj Mak Vejzović (37) dobili su pojačanje u obitelji - Vitu

- Super smo. Vita je velika curka, teška 3700 grama i duga 51 centimetar - ispričala je Rendeli za Story te nadodala kako su  blizanke Lea i Mare zajedno težile toliko kilograma. Par je u srpnju objavio da očekuju treće dijete, a nisu krili kako ih je to iznenadilo s obzirom na to da su blizanke začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Za voditeljicu je godinama, kako kaže, bio pothvat da ostane trudna, a dan kada je saznala da je uspjela, bio joj je najsretniji u životu. Blizanke je rodila u bolnici Sveti Duh. 

Rendeli su hakirali Instagram: 'Bolje da su mi provalili u stan'
Rendeli su hakirali Instagram: 'Bolje da su mi provalili u stan'

Ellena Kanaet i Leonardo Sigali 

Bivši Dinamovac i argetinski nogometaš Leonardo German Sigali (31) i njegova supruga Elena Kanaet (25) u studenom su dobili svoje prvo dijete. Elena je rodila djevojčicu, a nazvali su je Chloe. Ova Hrvatica je Leonarda upoznala na proslavi svojeg 20. rođendana. Nakon toga ju je preko prijateljice pozvao na kavu i nakon duljeg vremena shvatili su da su jedno za drugo.

Jagoda Kumrić

Splitska glumica Jagoda Kumrić (26), poznata po ulozi Nikol Zlatar u sapunici 'Larin Izbor' te kao Snježana u seriji 'Kud puklo da puklo', rodila je kćer kojoj je dala ime Nastasja, prenosi Slobodna DalmacijaGlumica još nije otkrila tko je otac djeteta, a porodila se u splitskoj bolnici sredinom studenog. Jagoda je dugo skrivala trudnoću, a sretnu vijest otkrila je tek u rujnu. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje