Obavijesti

Show

Komentari 200

'Zvone sve radi napola, ni stan nije opitura, rješava križaljke'

'Zvone sve radi napola, ni stan nije opitura, rješava križaljke'
1

SKROMNA ZVIJEZDA Nevenka Bekavac, koja se ekspresno udala za nezaposlenog Zvonu Petričevića, nije sretna zbog udaje. Tužna je jer joj muž nema auto

VIDEO

Nisam planirala ovakvo vjenčanje. Htjela sam u braku ostati trudna. Tako sam i rekla svojem Zvoni. Ako je napravio nešto, napravio je na svoju ruku. Vjerovala sam mu, kaže Nevenka Bekavac (41) udana Petričević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:39

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' tek će vidjeti je li u drugom stanju. Do prije desetak dana nije znala što će s nezaposlenim Zvonom Petričevićem (44) iz Sinja. Žalila se da po 'cile dane sidi u kući i ništa ne radi'. U ponedjeljak poslijepodne Nevenka se ipak ekspresno udala za njega u Sinju.

- Nisam se vinčala samo zbog trudnoće. Kupovao mi je prstenje i vere. On je htio brak, htjela sam i ja. No triba čovjeka upoznat - ističe Bekavac. Ni sama ne zna što bi voljela u ovoj situaciji.

Zvone priča da je trudna

- Ne znam što me čeka još u životu. Hoću samo da sam sretna i zadovoljna. Nekako nisam zadovoljna sa Zvonom. Sve mi se čini da ispada da me malo zeza - kaže Nevenka.

Smatra da je on proširio priče u Sinju da je već trudna. No ne vjeruje da je s njom zbog slave. Smeta joj što Zvone sve radi u zadnji tren. Kako kaže, 'opiturao je stan na sam dan vjenčanja'. Još nije kupio automobil. Na proslavu vjenčanja u sinjski restoran išli su pješke.

- Nije daleko, sve je blizu. I matičar i restoran. Zvone šta god radi neće da radi kako triba. Kad se pitura stan, naprimjer. Sve ostavi napola - žali se reality zvijezda. Dodaje i da je umorna. Slavlje u restoranu potrajalo je do 23 sata. Sve je, kaže, sama pripremala. Danima je čistila i brisala prašinu u Zvoninoj kući u Sinju, gdje ona i suprug sad žive.

Nije htjela crkvenu svadbu

- A, onako sam. Gledam TV dok Zvone u kuhinji rješava križaljku. Šta ću, malo sam umorna od priprema. Kuću sam sređivala, brisala prašinu - požalila se Nevenka. Udala se brzo, no tvrdi da je tako i htjela.

- Udaja ne znači ništa, to je samo papir. Nisu mi jasni oni šta su zajedno po deset godina, šta se ne žene ako je ljubav u pitanju - smatra samozatajna Splićanka.

Na pitanje je li u njezinu slučaju u pitanju ljubav odgovara: 'Šta ja znam. Vidit ću'. Par se zasad vjenčao samo kod matičara.

Vjenčanicu kupila u šoping centru

Nevenka je izabrala ružičastu haljinu. Na nju je iskombinirala tenisice iste boje. Požalila se da joj je haljina prekratka, odnosno da je trebala uzeti malo dužu.

Svadba za samo 1200 kuna

Na Nevenkinu svadbenom meniju u sinjskom restoranu bilo je teleće pečenje i pečeni krumpir. Kako je ostalo mesa, Nevenka ga je, kaže, ponijela kući da ne propadne. Nevenka i Zvone rezali su voćnu tortu.

Neve se požalila kako su na svadbu išli pješke, a odabranik njezina srca ‘opiturao je kuću napola, i to na sam dan vjenčanja

Nevi je kuma bila kolegica iz showa 'Ljubav je na selu' Vita Maslačak (41), a Zvoni prijatelj policajac. Od Vite je Nevenka dobila naušnice.

- Kad kuma Vita i ja izađemo na pizzu, počasti ona mene, počastim ja nju i tako. Još se upoznajemo - kaže Nevenka.

Na svadbi je bio i njezin otac, za kojega kaže da je bio malo tužan jer mu je supruga, Nevina majka, u bolnici zbog problema s bubrezima. Na svadbi su bili i Nevenkin brat te njegova kći, a sa Zvonine strane samo najbolji prijatelj i kum policajac. U svatovima je bilo 15-ak ljudi.

Još sanja pravu vjenčanicu

- Udala se jesam na brzinu, ali kao da je to nešto bitno. Kako se Boris Novković rastavio za četiri miseca. Mogu se rastavit ako nešto ne bude štimalo. Ne može ni Novković da se smiri i nađe onu pravu. Još nisam sigurna je li Zvone pravi - kaže reality zvijezda. Zvone ju je, dodaje, razočarao jer ne zna s novcima.

- Kad je triba dignit novce, reka je da mu je možda bivša uzela za alimentaciju. Nije ima ništa na računu. Svadbu smo platili pola on, pola ja. Došla nas je oko 1200 kuna. Nije puno. Ostalo je malo mesa pa smo nosili doma. Nismo previše jeli. Kome je do jela? Vita nije ni jela teletine - kaže Nevenka. Bilo joj je toliko teško da joj je došlo da prekine sa svojim Zvonom.

- Šta mi triba takav čovik koji ne zna s novcima. On i da ima novac ne zna ga rasporedit. Možda me čeka drugi di ću obuć pravu vjenčanicu - zaključila je Nevenka. Ona i Sinjanin Petričević vjenčali su se nakon dvije godine veze. Neve je tajila da ima dečka jer nije bila sigurna hoće li njihova veza uopće opstati. Upoznali su se u Međugorju. Isprva ju je očarao izgled.

Smeta joj što Zvone ne radi

- Kad sam ga vidila, naizgled, pomislila sam da nije loš. Kad sam ga upoznala, ništa mi nije značio njegov izgled - rekla je Nevenka prije nekoliko mjeseci. Najgore joj je što njezin suprug ništa ne radi.

- Ima penziju neku, ne znam šta radi. Smeta me što nije džentlmen. Stalno govori da će se prominit, a ništa - govorila je Nevenka. Na pitanje kakav je za nju idealan muškarac kaže da je svatko kvalitetan na svoj način, ali da samo želi da se lijepo slažu.

Žena zavodi garderobom

- Nije nitko savršen, on bi trebao zavoljeti moje mane i vrline, kao i ja njegove – govori Splićanka. Dodaje da voli ušminkane muškarce koji se vole sređivati. Voljela bi da ima jahtu ili da barem njen Zvone konačno kupi auto.

- Muškarca prvo treba zavesti fizičkim izgledom, što znači garderobom, a onda ponašanjem - zaključila je. 

Tko je osebujna kuma Maslačak

Diplomiranoj pravnici i likovnoj umjetnici pravo ime je Danijela. Ima nekoliko alter ega, sad je Vita Maslačak i natjecala se u showu ’Ljubav je na selu’

Neva ne zna što Zvone radi

Neve se požalila da Zvone po ‘cili dan sidi u kući i ništa ne radi’. Ni sama ne zna što radi, a rekao joj je da ima ‘neku penziju’. Iz prijašnjeg braka ima dijete za koje, kaže Neva, plaća alimentaciju

Skromini svatovi

Na svadbi je bilo 15-ak ljudi. Sa Zvonine strane samo prijatelj i kum policajac. Nevina majka je u bolnici

Nevenka ni nakon vjenčanja nije sigurna je li Zvone onaj pravi za nju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze