Obavijesti

Slikajte se s Darth Vaderom ispred LEGO® Storea

Slijede objašnjenja i pravila kako i na koji način sudjelovati u nagradnoj igri preko Facebook-a te osvojiti jedinstvene nagrade za klince i kolekcionare

Na temelju članka 69. Stavka 5.  Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13) Bravotel d.o.o., iz Zagreba, Kovinska 4a, MBS: 080667427, OIB: 35160940172 (dalje u tekstu: Priređivač) donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

"Osvoji LEGO STAR WARS – DEATH STAR!''

Članak 1.

Priređivač priređuje nagradnu igru "Osvoji LEGO STAR WARS – DEATH STAR!'' (u daljnjem tekstu: Igra), sukladno pravilima nagradne Igre (u daljnjem tekstu: Pravila). Priređivač Igre je društvo s ograničenom odgovornošću Bravotel d.o.o. iz Zagreba, Kovinska 4a, MBS: 080667427, OIB: 35160940172. Nagradna Igra priređuje se u cilju promidžbe priređivača, te unapređenja i prodaje proizvoda u njegovom maloprodajnom objektu.

Članak 2.

Nagradna Igra se priređuje u razdoblju od 10.04.2015. do zaključno s 30.05.2015. godine na teritoriju Republike Hrvatske i ima samo jedno kolo.

Članak 3.

Pravila nagradne Igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena na stranici www.facebook.com/LEGOStoreZagreb dana 09.04.2015.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani koji u razdoblju od 10.04.2015. do 30.05.2015. godine dođu u Arena Centar Zagreb (Vice Vukova 6, Zagreb) te zadovolje sljedeće uvjete:
-Preduvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je članstvo u LOYALTY CARD programu LEGO Store Zagreb. Za sve zainteresirane sudionike koji još nisu članovi LOYALTY CARD programa informacije o pristupanju u program mogu se dobiti na prodajnom mjestu LEGO Store Zagreb ili putem web stranice: www.facebook.com/LEGOStoreZagreb. 
-Svaki sudionik treba se slikati se sa Darth Vader-om statuom koja se nalazi u trgovačkom centru  ''Arena Centar Zagreb'' te objaviti sliku na nekom od sljedećih portala: Facebook, Instagram ili Twitter s natpisom #legostorezagreb
-Nagradni listić predstavlja ispis (print out) slike sa objavom na jednom od portala. Na poleđini ispisa svaki sudionik treba navesti sljedeće podatke: ime, prezime, adresu,  e-mail adresu, broj članstva u LOYALTY CARD programu i kontakt broj telefona/mobitela te potpis čime se ujedno potvrđuje suglasnost sa Pravilima koja će biti objavljena na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreZagreb. Nagradi listić također treba biti ovjeren od strane prodajnog osoblja LEGO Store Zagreb prije nego što se ubaci u kutiju predviđenu za nagradnu igru.   

Podaci sudionika koristi će se isključivo u svrhu evidentiranja za potrebe nagradne Igre. Ukoliko sudionik neće dati točne podatke, ime ili kontakt gubi pravo na sudjelovanje u nagradnoj Igri.  

Članak 5.

Dobitnik nagrade će biti izvučen metodom slučajnoga odabira iz evidencije u kojoj će biti zabilježeni. 

Dobitnik nagrade koji će biti izvučen mora biti suglasan sa objavom fotografije koja će biti uslikana na dan preuzimanja nagrade u Lego Store Zagreb, te će biti objavljena na stranici www.facebook.com/LEGOStoreZagreb. Ukoliko izvučeni dobitnik neće biti suglasan s navedenim, gubi pravo na nagradu te će ista biti dodijeljena idućem izvučenom dobitniku koji će biti suglasan sa navedenim uvjetom. Objava fotografije koristi će se isključivo u marketinške svrhe Priređivača nagrade igre.

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od:
-Glavna nagrada:  LEGO® Death Star- 10188
-vrijednost nagrade 3.599,99 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 7.

Izvlačenje nagrada održat će trgovini LEGO: Vice Vukova 6 – Arena Centar, 31.05.2015.

Ispravnost izvlačenja nadgledat će:
1. Gábor Nagy
2. Ana Silov
3. Gabriella Kiss

koje imenuje direktor društva. O toku izvlačenja vodit će se zapisnik.

Članak 8.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreZagreb  u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Članak 9.

Dobitnik svoju nagradu može podići u poslovnici Priređivača u Zagrebu, Lanište 32 (Arena Centar) u roku od 30 dana od objavljivanja rezultata na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreZagreb, uz predočenje osobne iskaznice. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu. Nije moguć prijenos nagrade na treću osobu. Prilikom preuzimanja  nagrade, dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetoj nagradi.

Članak 10.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze Priređivača nagradne Igre prema dobitniku. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primljene pismene obavijesti. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Ako dobitnik nagrade ne podigne nagradu u roku od 30 dana od primanja obavijesti o dobitku, Priređivač će ga ponovo pismeno obavijestiti o dobitku u roku od 8 dana i dati mu novi rok od 14 dana da preuzme nagradu. Ako se dobitnik ponovo ne javi, nakon isteka ovog dodatnog roka više nema pravo tražiti nagradu.

Priređivač je u tom slučaju slobodan od svih obaveza prema dobitniku.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Internet stranice www.facebook.com/LEGOStoreZagreb te i na druge načine ukoliko Priređivač ustanovi potrebu za time. U tom slučaju Priređivač neće snositi odgovornost prema sudionicima. Odluka Priređivača o prekidu nagradne igre je konačna i važeća za sve sudionike. 

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj Igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost.

Članak 14.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 15.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je nadležan sud u Zagrebu.

Zagreb, 25.03.2015.

DIREKTOR
Gábor Nagy

Rješenje Ministarstva Financija, 31.03.2015.

Klasa: UP/I-460-02/15-01/175

Urbroj: 513-07-21-01/15-2

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.