Obavijesti

Smartson – budi pametan! Ovaj četvrtak otvorenje!

Smartson – budi pametan! Ovaj četvrtak otvorenje!
3

Smartson - maloprodajni brend MMM Agramservisa specijaliziran prvenstveno za prodaju i servis smartfona - ovog četvrtka, u 8h otvara svoja vrata u Slavonskoj aveniji 22f

MMM Agramservis d.o.o. poznati je distributer i serviser mobilnih uređaja i opreme koji je nastao 2005. godine izdvajanjem servisno-prodajnog odjela korporacije Siemens. Iako je tvrtka ovlaštena za servis gotovo svih poznatih marki mobilnih uređaja, nisu se pomirili samo s takvom pozicijom na tržištu, već su odlučili otvoriti i svoje specijalizirano prodajno mjesto nazvavši ga Smartson. Simpatični brkati mobitel na logotipu simbolizira šarm i iskustvo koje sa sobom nosi tvrtka MMM Agramservis.

Prva Smartsonova trgovina otvorena je krajem prošle godine u Gundulićevoj 7, u samom središtu Zagreba.

U atraktivno dizajniranom i uređenom prodajnom prostoru izloženo je mnoštvo najnovijih modela smartfon uređaja i dodatne opreme.

MMM Agramservis izravni je zastupnik za Hrvatsku mnogih proizvođača mobilnih telefona, opreme i drugih proizvoda iz svog asortimana. Tu su Samsungovi mobiteli i tableti, BlackBerry uređaji, fiksni telefoni Gigaset, a od nedavno i distributeri Samsung bijele tehnike.

Većina proizvoda izložena je na samom prodajnom mjestu i moguće ih je isprobati te se posavjetovati sa stručnim prodajnim osobljem.

Ono što će mnoge korisnike veseliti jest mogućnost korištenja ponude “staro za novo”, odnosno korisnik može predati svoj rabljeni mobilni uređaj i za njegovu će mu procijenjenu vrijednost biti smanjena prodajna vrijednost novog mobilnog uređaja ili bilo kojeg drugog artikla iz ponude prodavaonice.

Osim mobitela, tableta i dodatne opreme, u Smartsonovoj ponudi možete pronaći i hladnjake, klima uređaje, perilice rublja te usisavače i mikrovalne pečnice.

Najveći dobitak za kupca svakako je odlična postprodajna usluga u obliku servisa za koji je Smartson, tj. MMM Agramservis, specijaliziran.

Rutinske popravke moguće je obaviti i na samom prodajnom mjestu uz uslugu “Brzi servis”.

Ovog četvrtka, 5.6.2014. u 8h Smartson poslovni centar Žitnjak, Slavonska avenija 22f, otvara svoja vrata!

Povodom otvorenja, za vas smo pripremili odlične promotivne cijene!

Požuri i budi među prvima. Čekamo te!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je