Obavijesti

News

Komentari 112

Pljačkaši grobova tražeći zlato razbacali kosti majke i kćerke

Pljačkaši grobova tražeći zlato razbacali kosti majke i kćerke
5

Suhopolje: Obitelj je posebno pogodilo što su pljačkaši preminuloj djevojci otkinuli ruku i ostavili je na poklopcu lijesa. Đesika (24) pokopana je prije šest mjeseci

VIDEO

Na mjesnom groblju u Suhopolju, u obiteljskoj grobnici Šajn prije 12 godina sahranjena je majka Zlatica Šajn, a prije šest mjeseci i njena 24-godišnja kćerka Đesika koja je, nakon teške prometne nesreće, čak devet godina bila u komi. Suprug i otac Mirko Šajn je svojim najmilijima podigao najveću i najljepšu grobnicu ukrašenu velikim anđelom i fotografijama pokojne supruge i kćeri.  

Prije desetak dana vidjelo se da je netko dirao nadgrobnu ploču, ali nitko nije ni sanjao da bi netko dirao pokojnike. Prošli tjedan su grobnicu obišli rođaci, koji su zavirili ispod nadgrobne ploče.

- Đesikin lijes je razbijen, njena ruka je odlomljena od tijela i stavljena na poklopac lijesa…Polomljen je i lijes njene pokojne majke Zlatice čije su kosti izlomljene i isprevrtane…Užas, pozlilo mi je od svega jer nisam očekivao da bi netko mogao učiniti takvo što - ispričao nam je rođak Neno koji je o slučaju obavijestio policiju.

Vijest o oskvrnuću grobnice i tijela svojih najmilijih Mirka Šajna zatekla je u Zadru pa je hitno krenuo kući u Suhopolje. Članovi obitelji tvrde da Šajnovi nisu imali neprijatelje. 

U PU Virovitičko-podravskoj tvrde da se na grobljima kradu kipići ili ukrasi, ali da nikada nitko nije razbijao ljesove i prevrtao kosti pokojnika. Sumnja se da je pljačkaše grobova privukla veličina i bogato uređena obiteljska grobnica, pa su u potrazi za vrijednostima oskvrnuli grob.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 112

VIDEO

Strava u Zagrebu: Mladić (18)  na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu
IZABRAO SLUČAJNU ŽRTVU

Strava u Zagrebu: Mladić (18) na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb. Lakše je ozlijeđen, objavila je zagrebačka policija. Mladića su priveli

Ako dobijete ovakvu poruku, nemojte je otvarati! Hrvatska pošta poslala važno upozorenje
OPREZ!

Ako dobijete ovakvu poruku, nemojte je otvarati! Hrvatska pošta poslala važno upozorenje

Preko SMS poruka širi se lažna obavijest o nemogućnosti dostave paketa zbog nepotpunih informacija
Procurili su podaci o vlasnicima vozila u Hrvatskoj: 'Radimo na rješenju'; Oglasio se i Božinović
VELIKI PROPUST

Procurili su podaci o vlasnicima vozila u Hrvatskoj: 'Radimo na rješenju'; Oglasio se i Božinović

Možemo potvrditi kako se na USB sticku odnosno sadržanoj datoteci nalazi više od milijun zapisa o vlasnicima vozila (fizičke i pravne osobe), kao i o tehničkim podacima vozila, kažu iz AZOP-a