Obavijesti

Sport

Komentari 4

Aaron Fox: Pa stalno su se valjali, nije ovo nogomet...

Aaron Fox: Pa stalno su se valjali, nije ovo nogomet...
1

Hokejaši Medveščaka pet su bodova udaljeni od petog mjesta u EBEL ligi, a devetoj Olimpiji bježe čak osam bodova. Pao je i moćni Red Bull...

VIDEO

Richard Seeley skinuo je rukavicu i opipavao jesu li mu preostali zubi još na mjestu. Netko ga je zahvatio palicom po licu i krv iz usta kapala je po ledu Doma sportova.
Utakmica protiv Red Bull Salzburga polako se pretvarala u najgrublju ove sezone u Ledenoj dvorani. Medveščak i Red Bull - svaki po 15 minuta isključenja, plus Martin i Wilson izbačeni do kraja.
Dok su gosti bjesnili na suce zbog grubosti, u Medveščaku su protestirali tvrdeći da Austrijanci ostaju ležati nakon svakoga kontakta.
- Ako si ozlijeđen, u redu. Ali ako nisi, onda se digni i nastavi igrati, a ne kao nogometaši: ostati ležati i čekati da sudac sudi... - rekao je iskusni Aaron Fox.   
Gol za pobjedu 3-2, kojom su “mevjedi” pobjegli osam bodova Olimpiji u utrci za doigravanje, zabio je gorostas Joel Prpich. Klizao je 30 metara s čovjekom na leđima i sredio najskuplju momčad EBEL-a u posljednjoj minuti produžetka.
- Znali smo da ćemo u tom produžetku imati možda jednu šansu i da je moramo iskoristiti. Čekali smo njihovu pogrešku - rekao je 206 centimetara visoki Prpich i dodao:
- Uh, već smo jedva stajali na nogama. Zabijao sam overtime golove u karijeri, ali ovakve s igračem manje ne pamtim.
Led Doma sportova napustio je tek nakon što je otklizao počasni krug - visoko podignutom palicom zahvaljivao je navijačima na velikoj potpori. Na 19 domaćih utakmica ove sezone Medveščak gleda u prosjeku više od 5000 navijača. Dosad ih je gledalo ukupno 100.000 ljudi.
- Ovaj gol samo im je mali dar od nas za blagdane, zahvala za sve što su nam priredili ove godine - rekao je Prpich.
Utrka za doigravanjem se nastavlja - prvog dana 2010. “medvjedi” gostuju u Beču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju