Obavijesti

Sport

Komentari 0

ABA liga: Split je pobijedio Krku

ABA liga: Split je pobijedio Krku

Splićani su već u prvoj četvrtini stvorili dvoznamenkastu prednost te ju držali sve do pred kraj treće četvrtine kada su s nekoliko neshvatljivih pogrešaka omogućili gostima smanjenje rezultata, ali su ipak slavili

VIDEO

Košarkaši Splita u susretu su 10. kola regionalne ABA lige kao domaćini na Gripama svladali izravnog konkurenta za ostanak Krku iz Novog Mesta sa 78-74 (29-19, 19-17, 20-23, 10-15). Derek Funderburk je sa 16 koševa bio najefikasniji kod Splita, dok je Jan Špan sa 15 ubačaja predvodio Krku.

Splićani su već u prvoj četvrtini stvorili dvoznamenkastu prednost te ju držali sve do pred kraj treće četvrtine kada su s nekoliko neshvatljivih pogrešaka omogućili gostima smanjenje rezultata. Greške domaćih nastavile su se i u posljednjoj dionici pa je Krka dvije minute prije kraja stigla na 75-73 uz napad.

No, onda je i Radovanović pogriješio u koracima da bi Sullivan ubačajem za 77-73 na ulasku u posljednju minutu ipak osigurao dobitnu završnicu za Split. Split je ovom pobjedom stigao na omjer 3-7, dok je Krka na 2-8. Slabiji je samo Mornar iz Bara sa 1-8.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić