Obavijesti

Sport

Komentari 19

Abramovičeva bivša skriva se u luksuznoj vili u Londonu: Boji se da će ostati bez 600 milijuna €

Abramovičeva bivša skriva se u luksuznoj vili u Londonu: Boji se da će ostati bez 600 milijuna €

Irina je obično svake večeri vani u gradu. Sada ne zna kamo da se okrene. Boji se da su joj dani u Velikoj Britaniji zauvijek gotovi, rekao je bivši zaštitar Abramovičeve druge supruge

VIDEO

Veliko carstvo Romana Abramoviča polako se urušava. Ruskog oligarha mediji su uhvatili na aerodromu u Tel Avivu. Posve sijed i neuredne brade, uznemireno je sjedio na stolici i čekao let za Moskvu kako bi se vratio u svoju domovinu koja već više od 20 dana vrši invaziju nad Ukrajinom.

Pokretanje videa...

02:26

Abramovič je jedan od bližih suradnika predsjednika Rusije Vladimira Putin pa ga je to koštalo u materijalnom smislu. O, itekako. Britanci su Abramoviču nedavno zamrznuli svu imovinu, a vrijednost njegove zamrznute imovine u zemljama koje su uvele sankcije Rusiji procjenjuje se na 3.5 milijarde eura. Prije nekoliko dana i Europska unija stavila je Abramoviča na popis sankcioniranih ruskih milijardera.

Zaplijenili su njegove brojne jahte, automobile i vile diljem Europe, a pogotovo u Velikoj Britaniji gdje je živio od 2003. godine. I ne samo to. Zamrznuli su i sve poslove njegovog Chelsea koji ne smije prodavati dresove, suvenire, ulaznice, dovoditi igrače niti potpisivati nove ugovore. I tako sve dok ga Abramovič ne proda. 

Bez obzira na brojne sankcije, bliski Putinov prijatelj i dalje ima novca na razbacivanje obzirom da je njegova imovina procijenjena na sedam milijuna dolara. I dok on bol u svome srcu liječi u prisustvu svoje 30 godina mlađe djevojke Aleksandre Koredjuk, njegova bivša supruga Irina Malandina (54) proživljava pravu katarzu.

Zbog brojnih sankcija na račun njezinog bivšeg, u strahu je kako bi i ona mogla doći na tapetu britanskim vlastima te tako ostati bez imovine od 600 milijuna eura koju je uprihodila rastavom od Abramoviča 2007. godine. Tada je dobila, pisali su britanski mediji, više od dvije milijarde eura, ali kako je pisao Vedomosti, to su bile samo glasine. Dobila je 180 milijuna eura te uz to nekoliko kuća, avione, automobile. 

Jose Mourinho

Prije je često obilazila luksuzna mjesta. Poznata je kao veliki zaljubljenik u modu pa je ormare punila markiranim krpicama, no zbog straha da bi mogla izgubiti sve, zatvorila se u jednu od svojih luksuznih vila i ne izlazi! I nije joj tako loše. Riječ je o vili vrijednoj 22 milijuna eura, a osim nje, u vlasništvu ima još jednu kuću u Londonu, prelijepo zdanje u Moskvi, kuću u St. Tropezu, nekoliko automobila, luksuznu jahtu. Naučila je živjeti na visokoj nozi, to je njezin život, kako je rekao njezin bivši zaštitar, ali sada bi mogla ostati bez svega toga. 

r

- Irina je obično svake večeri vani u gradu. Sada ne zna kamo da se okrene. Boji se da su joj dani u Velikoj Britaniji zauvijek gotovi - rekao je za The Sun njezin bivši zaštitar.

Irina je radila kao stjuardesa, a svog bivšeg supruga upoznala je tijekom jednog leta u Njemačku. Bila mu je druga supruga, vjenčali su se 1991. i njihova ljubav živjela je do 2007. godine kada ga je financijski 'oderala'. Zajedno imaju petero djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao