Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ahmad Sharbini: Samo su me razljutili, zabit ću gol

Ahmad Sharbini: Samo su me razljutili, zabit ću gol
6

U zadnji tren sam vidio napadača i uspio sam se malo izmaknuti, tako da me nije baš jako pogodio, opisao je Hajdukov napadač Ahmad Sharbini

VIDEO

Večer uoči derbija, braća Sharbini bili su sa nekolicinom prijatelja na piću u opatijskom kafiću Leonardo. Oko 22.15 krenuli su prema hotelu jer su po naredbi trenera već u 22.30 morali biti u sobama.
- Primijetili smo nekoliko momaka iz Armade koji su dva-tri puta prošli pored nas, ali nismo na njih obraćali pažnju – prisjetio se jutro poslije Ahmad Sharbini, koga su na prilazu hotelu najprije verbalno a onda i fizički napali ti isti momci.
Iskočili su iz grmlja pred hotelom i počeli njega i njegovo društvo vrijeđati. Jedan se ohrabrio i s leđa udario Ahmada šakom u glavu, nakon čega su se brzo razbježali.
- Bio je to kukavički napad s leđa. U zadnji tren sam ga vidio i malo se izmaknuo, tako da me nije jako pogodio - kaže Ahmad.
Osim povrijeđenog ponosa drugih posljedica gotovo da i nema. Mala ogrebotina i masnica, te crvenilo oko desnog oka uspomena su na prvo gostovanje u dresu Hajduka.
- Nije vrijedno spomena. Znam da su to bili momci iz Armade, ali isto tako dobro znam i da oni ne predstavljaju cijelu Armadu. Jutros sam dobio jako puno sms-ova podrške od onih koji se ograđuju od napada - pojašnjava Ahmad i dodaje:
- Samo su me dodatno motivirali da odigram još bolje i zabijem.
Oko hotela i na jutarnjem treningu na sigurnost Hajduka motrili su brojni policajci u civilu i uniformama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna