Obavijesti

Sport

Komentari 25

Ahmed Said otišao iz Hajduka! Kupio ga je portuglski Rio Ave

Ahmed Said otišao iz Hajduka! Kupio ga je portuglski Rio Ave
2

Said je zadnju utakmicu za Hajduk odigrao krajem studenog, te je njegov odlazak bio samo pitanje trenutka. Ganac se tako vraća u Portugal odakle je i došao u Split, a Rio Ave će za njega iskeširati 350 tisuća eura...

VIDEO

Baš kao što je predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj najavio, riješeno je pitanje Ahmeda Saida s kojim je Hajduk želio raskinuti ugovor. Danas, zadnjeg dana prijelaznog roka, dogovorili su njegovu prodaju u portugalski Rio Ave, a kako saznajemo, Hajduku bi trebalo pripasti oko 350 tisuća eura.

Na kraju prijelaznog dogovoren je transfer u Portugal što je zadovoljilo apetite obje strane, kao i samog Saida koji je za Splićane zadnju utakmicu odigrao 25. studenog i njegov odlazak je bio neizbježan. Za "zločestog dečka" Hajduka bilo je dosta interesa iz Belgije, Nizozemske kao i s Dalekog istoka, no Saidova želja bila je ostanak u Europi. Hajduk je dugo držao ljestvicu odštete na pola milijuna eura sto je ohladilo ostale kupce. 

Said je u Hajduk stigao 2016. godine iz portugalskog Olhanensea, a za to vrijeme je skupio 89 nastupa te zabio 29 golova uz 16 asistencija. Osim po golovima, Said je bio poznat i po samovolji, što je često prikazivao na terenu, a to su mu navijači žestoko zamjerali. 

Prvi njegovi problemi započeli su još 2017. godine kada se sukobilo sa suigračima zbog sebičnosti, a tijekom utakmice protiv Evertona nije želio dati loptu Anti Ercegu, nego je sam izveo penal, kojeg je na kraju promašio. Na to su mu navijači odgovorili gromoglasnim zvižducima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šutao je nezadovoljni Ganac i bočice s vodom kraj klupe, za što je bio kažnjen degradacijom u drugu momčad, a posljednji veći sukob dogodio se kada su ga navijači verbalno napali u travnju prošle godine u gradu, dan nakon derbija s Dinamom, a spašavao ga je Marko Futacs, koji je na kraju dobio nogom u glavu.

Slučaj kondicijske spreme iz prosinca bio je samo dokaz da je njegovo razdoblje u Hajduku pri kraju. Naime, u Hajduku su govorili kako Said nije fizički spreman, a Ganac je simboličnim objavama na društvenim mrežama rekao da je spreman i da iz kluba lažu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram