Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ajmo, svi u napad, Cavani im ne igra! Inter protiv Napolija...

Ajmo, svi u napad, Cavani im ne igra! Inter protiv Napolija...
1

U posljednjih pet utakmica protiv Intera na Meazzi Napoli je zabio gol, ali je i svaki put izgubio. Triput je bilo 3-1, dvaput 2-1. Inter je loše krenuo, ali došao im je Ranieri

VIDEO

Odlaskom “filozofa” Gasperinija s klupe, Inter ponovno izgleda poput momčadi koja se može boriti za naslov prvaka u Italiji.

Pod Gasperinijem su igrali “kontrolirani nogomet”, koji je donio to da su gubili od marginalaca kao što je Novara, ali pod Ranierijem igraju samo nogomet.

U ovih desetak dana nije imao previše vremena za uigravanje momčadi, pa će u subotnji derbi protiv Napolija (20.45) krenuti na juriš.

U napadu bi trebali istrčati Forlan i Milito, a umjesto ozlijeđenog Pazzinija zaigrat će Zarate, koji kaže:

- Sve mi se više sviđa u Milanu. Volio bih što dulje ovdje ostati i nadam se da će me Inter pokušati zadržati - rekao je napadač koji je stigao na posudbu iz rimskog Lazija.

No neigranje Pazzinija z Inter je gotovo zanemarivo u odnosu na vijest da Cavani neće biti spreman i da će Napoli istrčati bez jednog od najboljih europski napadača.

- Tužan sam zbog toga što nam neće biti Cavanija, ali ovo je prilika da neki drugi igrači pokažu koliko mogu. Ovo je predivna utakmica za nas. Inter nismo pobijedili već godinama na San Siru, pa nemamo imperativ - rekao je predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

Prema svemu, ovo miriše na pravu utakmicu. Možda i na golijadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja