Obavijesti

Sport

Komentari 5

Akcija dala prve rezultate: KK Split dobio nova dva sponzora

Akcija dala prve rezultate: KK Split dobio nova dva sponzora
4

Drago nam je da smo se među prvima odazvali ovoj akciji. Nadam se da će i druge tvrtke u Splitu osjetiti da moraju pomoći sportu, rekla je Anita Matić iz tvrtke Victa

VIDEO

Projekt financijskog ozdravljenja KK Split danas je dao i prve rezultate. Dvjema splitskim tvrtkama 'Victa' i 'Optika Anda' sportski direktor Nikola Vujčić uručio je oznake 'Ponosni sponzor košarkaša Splita', koje će istaknuti na svojim prodajnim mjestima, te će time dati do znanja kupcima kako se jedan dio prometa odvaja za pomoć sportu.

- Drago nam je da smo se među prvima odazvali ovoj akciji. Nadam se da će i druge tvrtke u Splitu osjetiti da moraju pomoći sportu. Od svakog računa većeg od 100 kuna dvije kune izdvajat će se za košarkaše, a dobivat će i dodatne bonuse za pobjede - najavila je Anita Matić voditeljica marketinga tvrtke Victa.

Direktor maloprodaje Optike Anda Zvonimir Šimić priznao je kako su pri odluci da pomognu radile i emocije. 

- Kad smo vidjeli kako se klub muči i da je spreman i besplatno reklamirati sponzore, odlučili smo se i mi uključiti. Razmišljamo dugoročno, osim kluba i igrača, nagrađivat ćemo i navijače koji kupe ulaznice, želimo da najuspješniji klub 20. stoljeća bude najuspješniji i u 21 stoljeću. 

U sjeni lijepih vijesti i novih sponzora momčad se priprema za gostovanje kod do sada neporažene Igokee. No samopouzdanje je poraslo nakon dvije početne pobjede, pa trener Mladen Erjavec najavljuje kako idu po pobjedu. 

- Dobar je start rezultirao odličnom atmosferom među igračima, odlično su  trenirali i ponašali se tijekom tjedna što nam ulijeva dodatni optimizam i samopouzdanje uoči gostovanja kod Igokee - kazao je trener 'žutih' Mladen Erjavec i dodao da ga dobre igre neće zavarati, te kako imaju jako puno stvari koje još moraju popraviti. 

- Nemamo konstantu u šutu za tricu, moramo još popraviti i blok igru, trčanje visokih igrača... Ima toga dosta. No dobro smo startali, dvije pobjede su nam zlata vrijedne, ali naš program i cilj i dalje je opstanak. 

I kapetan Josip Sobin se nada pobjedi. 

Igramo protiv jakog protivnika, koji je neporažen na početku sezone. Nemamo pritiska, nemamo što izgubiti, nakon dvije domaće pobjede bilo bi lijepo dobiti i jednu u gostima. Zašto ne već protiv Igokee?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru

Hoxha je u tri minute imao dvije prilike za gol. Najprije je snažno pucao u gornji kut, a Zlomislić je sjajno reagirao i obranio to. Zatim je pucao u blok nakon što je Rijeka izgubila loptu, iako je mogao dodati samom Petkoviću
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi