Sport

Komentari 12

Akcija iz snova! Kako su Petko, Ademi i Majer izludili Feyenoord

Akcija iz snova! Kako su Petko, Ademi i Majer izludili Feyenoord

Moharrami, Majer, Kastrati, Petković, Ademi, Majer. Malonogometna akcija iz udžbenika na De Kuipu donijela je Dinamu veliku prednost u Rotterdamu. Brunino podvaljivanje bilo je čudesno

Dinamo je i u Rotterdamu potvrdio betonsku obranu koja i dalje nije primila gol u 450 minuta u skupini Europske lige, ali je u 52. minuti pokazao i kako sjajno zna kombinirati u napadu. 

Gol za 2-0 Lovre Majera protiv Feyenoorda, naime, bio je prava ljepotica. U večeri kad su "modri" pobjedom 2-0 izborili europsko proljeće drugi put u zadnje tri sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Rotterdamu

Moharrami je dobio loptu na desni bok, dao je do Majera koji je odigrao dupli pas s Kastratijem pa vratio u sredinu do Petkovića.

Bruno je onda, leđima okrenut golu, krajičkom oka primijetio utrčavanje Ademija i fantastično podvalio loptu.

Kapetan je prošao kroz dvojicu i na petercu dao do Majera koji je primio loptu desnom, zarolao je i potegao ljevicom. Probušio je Feyenoordova golmana Nicka Marsmana i zabio za 2-0.

Engleska sudačka ekipa na čelu s Chrisom Kavanaghom prvo je označila zaleđe i konzultirala se oko pozicije Lirima Kastratija koji je bio na crti, ali iza leđa domaćeg golmana i nije utjecao na igru.

Sreća je bila i što je Majer pogodio Marsmanna jer, da nije, teško bi Kastrati mogao izbjeći taj top u nogama sa sedam, osam metara i tad bi bilo zaleđe.

Prvi Kavanghov pomoćnik Daniel Cook potvrdio je da Kastrati nije utjecao na igru i tad je Englez, i bez VAR-a kojega nema u ovoj fazi natjecanja, pokazao na centar, na opće oduševljenje plavih nogometaša. Koji će opet igrati nokaut fazu europskog natjecanja.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci