Obavijesti

Sport

Komentari 72

Al' se dobro jelo: Jović stigao na pripreme Reala s trbušinom...

Al' se dobro jelo: Jović stigao na pripreme Reala s trbušinom...

Nogometašu Reala Luki Joviću je uska i pripijena majica samo naglasila poveći trbuh koji sam od sebe govori da je srpski nogometaš uživao na godišnjem odmoru

VIDEO

Prestajem s noćnim životom, igrat ću bolje nego ikada, legendarna je fraza koja potječe s niželigaških terena, a navijači Reala nadali su se da je to novi moto Luke Jovića (23) uoči nove sezone.

No, u ovom slučaju, Jović nije htio prestati konzumiranjem specijaliteta pa se na pripremama Real Madrida za novu sezonu pojavio s nekoliko kilograma viška! 

Baš kao i Eden Hazard prije dvije godine, koji je tada stigao s nekoliko kilograma viška, Joviću je uska i pripijena majica samo naglasila trbušinu koja sama od sebe govori da je srpski nogometaš uživao na godišnjem odmoru i nije razmišljao o mogućim posljedicama. U ovom slučaju, po njegov trbuh. Očito se na odmoru nije štedjelo pa je zanemario plan i program kojeg su mu poslali kondicijski treneri madridskog kluba.

Jović je u Real došao prije dvije godine za 60 milijuna eura i bio je predstavljen kao veliko pojačanje. No, razočarao je. Zabio je svega dva gola u 32 utakmice pa ga je Real vratio na posudbu u Eintracht s nadom kako će vratiti u formu koju je imao prije dolaska na Santiago Bernabeu. No, no ni tamo nije ništa funkcioniralo. Zabio je četiri gola u 18 utakmica.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid

Zidane ga je otpisao u Realu, a sada će se pokušati dokazati novom treneru Carlu Ancelottiju. S ovakvim pristupom to će biti jako teško. No, ne sumnjamo kako će mu Don Carlo srezati masne naslage na pripremama Reala jer je navijače šokirao s ovim izgledom dolaskom na pripreme. 

Inače, Jović je u Realu postao poznatiji po svim ekscesima nego sjajnim potezima na travnjaku. U ožujku prošle godine je prekršio obaveznu mjeru samoizolacije. Tijekom lockdowna je otišao iz Madrida u Beograd, imao je obvezu boraviti u karanteni 14 dana, ali on je bez pardona hodao po restoranima i trgovinama. Zbog toga je Luka Jović (24) bio glavna tema španjolskih i srpskih medija.

Da situacija bude još gora, nakon 'lockdowna' se u "kraljevski klub" vratio sa slomljenom petnom kosti. I to, kako su pisali srpski mediji, jer je u vlastitoj kući pao sa zida.

Nakon svih tih ekscesa, opet je u Realu. Ali na mrtvoj nuli. Mora se dokazati i dati do znanja svima da zaslužuje nositi dres kraljevskog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao