Obavijesti

Sport

Komentari 2

Alex Ferguson: Berbatova ću postaviti na stopera

Alex Ferguson: Berbatova ću  postaviti na stopera
1

Alex Ferguson šalio se na račun vlastitih problema u obrambenom redu kojeg u utorak na San Siru čeka dvoboj osmine finala Lige prvaka

VIDEO

Nakon što su mu izvan pogona od ranije Wes Brown i Gary Neville zbog ozljeda, odnosno Nemanja Vidić zbog suspenzije, nesreće su nastavile pogađati momčad aktualnih engleskih, europskih i svjetskih prvaka. Brazilski desni bočni branič Rafael da Silva ozlijedio je gležanj, tako da ni on neće biti na raspolaganju Siru Alexu. Čak i dvojica igrača koji bi trebali pokrpati rupe u obrani, Jonny Evans i John O'Shea, upitni su također zbog problema sa zdravljem. Nameće se pitanje koga će uopće Ferguson spojiti uz Rija Ferdinanda i Patricea Evru, jedinu dvojicu sigurnih igrača u obrani. Jedna je mogućnost da Rafaelova brata blizanca Fabija s njemu uobičajene pozicije lijevog beka prebaci na bratovu, desnu stranu. Svejedno, ne budu li mogli O'Shea i Evans, Feguson će se naći u ozbiljnim problemima.
- Kakve su mi opcije? Panične – izjavio je ironično 67-godišnji Škot pokazavši da ga duh nije napustio.
- Možda na mjesto stopera stavim Dimitra Berbatova – dodao je te potom nastavio ozbiljno.
- Nadajmo se da će se do utakmice situacija s Evansom i O'Sheaom popraviti.
Unatoč svim problemima, Ferguson je otkrio da je u Milano došao po gol u gostima. Time je najbolje odgovorio svom velikom rivalu na klupi Joseu Mourinhu, koji je ranije izjavio da će se Englezi strogo braniti na svojoj polovici terena.
- Siguran sam da nas je Jose, u brojnim utakmicama u kojima nas je gledao, valjano procijenio. Zna on jako dobro da nema te utakmice u kojoj mi ne idemo po pobjedu. Tako će biti i ovaj put.
- Imamo priliku dovesti si Inter na uzvrat s pozitivnim rezultatom. Gol postignut u gostima dao bi nam velike, ogromne šanse. Za razliku od Mourinha, koji je, vjerojatno čak i namjerno, obezvrjeđivao postignuća Cristiana Ronalda u korist onih Zlatana Ibrahimovića, Ferguson nije prihvatio polemiku.
- Interov zvjezdani igrač je izvan svake sumnje Zlatan Ibrahimović. Igra fantastičnu sezonu i zaslužuje apsolutno sve komplimente koji ga okružuju. Pratim ga mnogo godina tijekom kojih se stalno razvijao. Ovog je trenutka na onoj točki kada je dosegnuo maksimalnu zrelost.
- Zlatan je odličan igrač. Ali odličan je i Ronaldo. Nadam se da će u utorak Ronaldo i ostali moji igrači biti bolji od Zlatana i njegovih suigrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...