Obavijesti

Sport

Komentari 19

Alex uoči 1500. utakmice: Prvi put sam spavao čak deset sati

Alex uoči 1500. utakmice: Prvi put sam spavao čak deset sati
1

Mislio sam da se prizori nakon osvajanje trostruke krune 1999. ne mogu nadmašiti, ali u ponedjeljak se to dogodilo, rekao je Fergie uoči zadnje utakmice protiv WBA

VIDEO

Nakon veličanstvene parade povodom proslave novog engleskog naslova i velikog oproštaja od klupe Manchester Uniteda, Sir Alexa Fergusona  u nedjelju čeka posljednji ispit u karijeri - West Bromwich.

Ujedno će to biti jubilarna 1500. utakmica 'crvenih vragova', koju će Fergie voditi, a na posljednjoj konferenciji za novinare kao trener osvrnuo se na veliku karijeru.

- Moja zadnja je utakmica je ujedno i 1500. - zaista nevjerojatno. Želim pobijediti u ovoj više nego u prošlotjednoj - rekao je 71-godišnji Škot, kojeg je na 'presici' dočekala torta od novinara povodom 26 godina provedenih na klupi Uniteda.

- U nedjelju na utakmici i u ponedjeljak na paradi je bilo veličanstveno, čak bolje nego 1999. godine. Mislio sam da se prizori nakon osvajanje trostruke krune 1999. ne mogu nadmašiti, ali u ponedjeljak se to dogodilo - rekao je Sir Alex i dodao:

- Tu noć sam došao doma i odspavao 10 sati, prvi put u životu. Bilo je nevjerojatno.

Ferguson se ipak neće rastatati od Uniteda te će preuzeti funkciju direktora i ambasadora kluba, dok će nezahvalnu ulogu njegovog nasljednika na klupi preuzeti David Moyes.

- Motiviraju me novi izazovi i neke drugačije stvari. Prvo me čekaju sastanci, godišnji pa operacija i oporavak, a onda počinje nova sezona. Bit će to drugačiji život, 39 godina kao menadžer - od dana kad sam krenuo u East Stirlingu s osam igrača i bez golmana te do današnjih šest golmana i 100 igrača - kaže Fergie, koji je priznao da nije uvijek imao dobre odnose s novinarima:

- Bilo je trenutaka kad se nisam slagao s onim što su pisali, a kad piše pozitivno onda na sve zaboravim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu