Obavijesti

Sport

Komentari 7

Almeria mučila Real, a onda se ukazao Alaba čudesnim golom!

Almeria mučila Real, a onda se ukazao Alaba čudesnim golom!

U 75. minuti, nakon što je Luka Modrić izborio prekršaj na 20-ak metara od gola, Carlo Ancelotti je u igru ubacio Davida Alabu, a austrijski reprezentativac je iz slobodnog udarca i prvog kontakta s loptom pogodio gornji lijevi kut

VIDEO

Nogometaši madridskog Reala u obranu naslova španjolskog prvaka krenuli su pobjedom 2-1 na gostovanju kod Almerije, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme u kojem je njegova momčad napravila preokret.

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Naime, Almeria je povela u 6. minuti utakmice, a strijelac je bio Largie Ramazani. Sve do 61. minute je domaći vratar Fernando Martinez Rubio činio čuda i spašavao svoju mrežu, kad ga je konačno uspio svladati Lucas Vazquez koji je odbijenu loptu poslao u mrežu sa desetak metara.

European Super Cup - Real Madrid v Eintracht Frankfurt

U 75. minuti, nakon što je Luka Modrić izborio prekršaj na 20-ak metara od gola, Carlo Ancelotti je u igru ubacio Davida Alabu, a austrijski reprezentativac je iz slobodnog udarca i prvog kontakta s loptom pogodio gornji lijevi kut za pobjedu španjolskog i europskog prvaka. Almeria je napadala do kraja susreta i namučila Real, ali ipak nije uspjela do boda. 

LaLiga - Almeria v Real Madrid

Čudesan gol pogledajte OVDJE. 

Nogometaši Valencije domaćom pobjedom od 1-0 nad Gironom započeli su novu sezonu u LaLigi, iako su posljednjih 40 minuta dvoboja odigrali s igračem manje. Valencia je do pobjedničkog pogotka stigla na kraju prvog poluvremena, kad je Carlos Soler realizirao kazneni udarac (45+1). U sedmoj minuti nastavka isključen je domaći branič Eray Comert, ali Girona brojčanu prednost na terenu nije znala iskoristiti.

U prvom dvoboju nedjeljnog programa nogometaši Real Sociedada su s minimalnih 1-0 slavili na gostovanju u Cadizu, kod istoimenog domaćina. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Japanac Takefusa Kubo u 24. minuti. Real Sociedad je bio puno bolja i konkretnija momčad te je zasluženo došao do pobjede.

Posljednje tri utakmice prvog kola nove sezone španjolskog prvenstva na rasporedu su u ponedjeljak kad će se sastati: Athletic Bilbao - Mallorca (17.30 sati), Getafe - Atletico Madrid (19.30) i Betis - Elche (21.30).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe