Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Ameri poludjeli za Dončićem: Skladali su pjesmu za Luku!

S 19,1 poenom u prosjeku, Luka je najbolji od svih novaka, a američki Ringer se u 'Odi Luki Dončiću' između ostalog narugao i Vladi Divcu, koji je propustio priliku za odabrati talentiranog Slovenca

NBA: Boston Celtics at Dallas Mavericks
Foto: Shane Roper
9 komentara

Luka Dončić zaludio je cijelu Ameriku! Gotovo svaku utakmicu 19-godišnjak svojim kreativnim potezima završi na naslovnicama američkih portala, a jedan od najjačih tamošnjih sportskih medija, The Ringer, sada je za Luku skladao - pjesmu!

The Ringerovi glazbenici napravili su obradu jedne od najvećih pjesama svih vremena, 'Hallelujah' Leonarda Cohena, a za ovu potrebu preimenovali su je u - Halleluka!

 Pjesma su na Ringeru opisali kao 'Oda Luki Dončiću', a kroz cijeli se tekst prepričava Lukin kratak, ali upečatljiv NBA put. 

Nisu Amerikanci ni propustili priliku za narugati se momčadima koje su 'preskočile' Luku, a tu su se našli i Sacramento Kingsi Vlade Divca čiji su potez nazvali zbunjujućim. U šaljivoj pjesmi Luku su i nazvali bucmastim, a usporedili su ga i s čašom kombucha čaja...

Talentirani Slovenac ove sezone zabija 19,1 poen sa 6,6 skokova u prosjeku, a zasad je i glavni favorit za osvajanje nagrade za novaka godine. Samo nastavi podučavati Amere košarci, Luka!

 

 

Naši partneri pišu
Message