Obavijesti

Sport

Komentari 0

Američki trener hrvatskog podrijetla naklonio se Bradyju: Postao je najbolji u povijesti

Američki trener hrvatskog podrijetla naklonio se Bradyju: Postao je najbolji u povijesti

Tom je neprestano igrao na najvišoj razini protiv suparnika kojima je uvijek bio prvi na popisu onih koje treba zaustaviti. Njegova želja za izvrsnošću bila je inspirativna, rekao je Belichick

VIDEO

Iako ga Tom Brady nije imenom spomenuo u podužoj objavi o odlasku u mirovinu, u kojoj je zahvalio mnogima, ali ne Billu Belichicku i New England Patriotsima, njegov bivši dugogodišnji trener ga je u službenoj izjavi prozvao "najboljim igračem u povijesti NFL-a."

Pokretanje videa...

Tom Brady 01:40

- Čast mi je što sam odabrao i trenirao Toma Bradyja, nenadmašnog natjecatelja i pobjednika. Tomov skroman profesionalni početak završio je tako što je postao najbolji igrač u povijesti NFL-a - izjavio je Belichick u priopćenju.

Pod Belichickovim trenerskim vodstvom i s Bradyjem na poziciji vođe napada New England Patriotsi su devet puta igrali na Super Bowlu, a šest puta osvojili trofej Vincea Lombardija. Prvi od šest zajedničkih naslova osvojili su 2001. kad je Brady dobio priliku zamijeniti ozlijeđenog Drewa Bledsoea.

Nakon 20 godina provedenih u Patriotsima, Brady je 2020. odlučio otići u Tampa Bay Buccaneerse s kojima je u prvoj sezoni osvojio svoj sedmi prsten NFL prvaka.

New England Patriots Head Coach Bill Belichick speaks at a press conference ahead of Super Bowl LIII in Atlanta

- Tom je neprestano igrao na najvišoj razini protiv suparnika kojima je uvijek bio prvi na popisu onih koje treba zaustaviti. Njegova želja za izvrsnošću bila je inspirativna. Tom je bio profesionalac na terenu i izvan njega, ponašao se gospodski, bio je moralan i ljubazan. Zahvaljujem Tomu na njegovoj neumornoj težnji izvrsnosti i pozitivnom utjecaju na mene i New England Patriotse tijekom 20 godina - poručio je Belichick.

Patriotsi su objavili da je Belichick putovao u utorak, kad je Brady putem Instagrama objavio svoju odluku o odlasku u igračku mirovinu u kojoj nijednom nije spomenuo svoju bivšu momčad, bivšeg trenera, kao ni vlasnika Roberta Krafta.

No, Brady je potom zahvalio Patriotsima komentirajuću njihovu objavu na društvenim mrežama posvećenu njihovom nekadašnjem 'quarterbacku' s kojim su postali najuspješnijom i najdugovječnijom dinastijom u NFL-u. U tom je komentaru spomenuo i bivše suigrače od Juliana Edelmana do Roba Gronkowskog s kojim je došao i do svog posljednjeg naslova u Buccaneersima.

NFL: NFC Wild Card Playoffs-Philadelphia Eagles at Tampa Bay Buccaneers
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu