Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Ana Jelušić: Sad je vrijeme da ljudima pokažem da mogu...

Neću davati velike prognoze, ali moj je cilj biti među prvih 10. Vjerujem da to mogu. Mnogi treneri kažu da ove sezone skijam tehnički bolje, rekla je naša Ana Jelušić

Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
4 komentara

Sve je spremno, nadam se da ću i ja biti. Ove sezone dosad nisam skijala baš najbolje, ali nadam se da je vrijeme za pravi rezultat. Nisam trenirala i skijala na Crvenom spustu, ali nema sumnje da će staza biti dobra. Znam da ćemo imati veliku podršku i to će nam biti dodatni motiv, rekla je Ana Jelušić uoči "Snježne kraljice" na Sljemenu u utorak.

- Neću davati velike prognoze, ali moj je cilj biti među prvih 10. Vjerujem da to mogu. Mnogi treneri kažu da ove sezone skijam tehnički bolje i vjerujem da ću to sad iskoristiti - rekla je Ana.

- Što se tiče mog zdravlja, neću više o tome pričati jer su neki moje probleme s astmom počeli izvlačiti iz konteksta i smatraju da je to moj alibi. Zato ću samo reći da sam dobro - dodaje Ana.

Favoritkinje su joj Schild i Riesche.

- Prva favoritkinja utrke sigurno je Schild koja je klasa za sebe. Ona i Nijemica Riesche bi se trebali boriti za pobjedu.

Ana zna da nije na razini na kojoj je skijala prije.

- Razlika između mojih nastupa kad sam bila druga na Sljemenu i sad kad nisam više u toj kategoriji je pedesetak stotinki. Ove sezone sam promijenila skije i pancerice, a iako se povukla iz skijanja, Janica mi još katkad pomogne savjetima.

- Na treninzima se vidi da mogu i moram biti još bolja. Slalom je teška disciplina i teško je proći sva vrata bez greške, a moji rezultati ove sezone su ipak ispod očekivanja i nalazim se u neobičnoj poziciji pred utrku na Sljemenu - završila je Ana.

Sofija Novoselić skija privatno

Sofija je lani izbačena iz reprezentacije, ali je ove sezone odlučila skijati još godinu dana privatno jer je financiraju roditelji.

- Odlučila sam privatno skijati još jednu sezonu. Financira me obitelj. Na početku sam zbog toga bila pod malim pritiskom, no sad sam se pomirila s tim da mi roditelji daju novac. Ne razmišljam uopće o svim tim troškovima. Moraš se s tim pomiriti ili si za te novce moraš kupiti auto - kroz šalu je rekla Sofija.

Tea Palić nada se drugoj vožnji

Dat ću sve od sebe, malo sam bolesna, ali vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat. Zbog visokog startnog broja ne mogu obećati ulazak u drugu vožnju, rekla je Tea Palić.

Naši partneri pišu
Message