Obavijesti

Sport

Komentari 71

Anas Sharbini: Bilo bi lijepo srušiti Dinamo na Kantridi...

Anas Sharbini: Bilo bi lijepo srušiti Dinamo na Kantridi...
1

Neće Dinamu biti lako u grotlu Kantride. Razgovarao sam sa suigračima koji su došli iz Dinama i oni nas uvjeravaju kako ih možemo pobijediti, rekao je Sharbini

VIDEO

Premda se Riječani uvijek više pale na Hajduk nego na Dinamo, sutrašnji ogled na Kantridi po svemu bi trebao biti pravi spektakl. Najavljuje se rekordan broj gledatelja, Rijeka čeka favorizirani Dinamo, a od prve minute bi trebao istrčati i povratnik u redove Rijeke Anas Sharbini.

- Euforija danima trese grad, bit će ovo pravi spektakl, ali i pravi test za nas. Nakon Dinama bit ćemo pametniji, znat ćemo koliko smo jaki i koliko možemo – kaže Anas i dodaje:

- Ovo je test i za mene. Dugo nisam igrao službene utakmice i sigurno da je ovo za mene poseban događaj. Pogotovo jer se igra protiv Dinama. Nisam neiskusan, ali bit će malo pozitivne nervoze. Jedva čekam da počne utakmica, bilo bi lijepo srušiti Dinamo na početku sezone i dobiti dodatno samopouzdanje uoči Žiline.

Anas vjeruje kako je Rijeka u ovom trenutku ravnopravna Dinamu, pogotovo na Kantridi.

- Dobri smo i prema naprijed i prema natrag, a najbolji na domaćem terenu. Neće Dinamu biti lako u grotlu Kantride. Razgovarao sam sa suigračima koji su došli iz Dinama na početku sezone i oni nas uvjeravaju kako ih možemo pobijediti. Mislim da je Dinamu veliki hendikep što zbog ozljede ne igra Sammir koji je njihov najbolji igrač i što su se i oni tek skupili i nisu uigrani. To moramo iskoristiti.

Na Kantridi će večeras svoje mjesto naći i Damir Milinović. Bivši kapetan Riječana nosio je i “plavi” dres.

- Dolazim navijati za Rijeku. Očekujem baš sjajnu utakmicu. Mislim da je Rijeka sad ipak u maloj prednosti. Dinamo je imao nekih unutarnjih problema posljednjih dana. Pogotovo s golmanom Miglioreom i to bi se moglo odraziti u ovoj utakmici - najavio je derbi Damir Milinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom