Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ančić s Wall Streeta i 'divljak' Andre vraćaju Đokovića na vrh

Ančić s Wall Streeta i 'divljak' Andre vraćaju Đokovića na vrh
1

RIVALI Agassi i Ančić trebali bi pomoći Novaku Đokoviću oko povratka na njegov prijašnji stadij igre. Pored toga, imaju i velike rivale u 'paru' Roger Federer - Ivan Ljubičić čije se suradnje plaši i sam Srbin...

VIDEO

Novak Đoković je pobijedio Gaela Mofilsa 6-3 i 6-4 te tako osvojio Eastbourne koji se igra kao priprema za treći Grand Slam sezone, Wimbledon.

Čini se da srpski tenisač podiže formu koja je u posljednje vrijeme u drastičnom padu, a kako bi skroz zaokrenuo stvari, zaposlio je i novog trenera, Andrea Agassija. Bilo je to krajem svibnja.

- Vidjet ćemo što nam donosi budućnost. Obojica smo uzbuđeni što ćemo surađivati i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti - rekao je tom prilikom Đoković.

Njegovom timu pridružio se i proslavljeni hrvatski tenisač, Mario Ančić (33). On je nažalost u 27. godini morao prekinuti tenisku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On mi je dobar prijatelj koji je za vrijeme svoje karijere bio šesti na svijetu te pobijedio Federera. Nije imao sreće s ozljedama i otišao je u drugom smjeru. Vratio sam ga na teren i nadam se da ćemo Agassi, on i ja imati dobre trenutke u Londonu - rekao je Đoković.

Ovo je zanimljiv 'miks' Noleta budući da je u tim spojio dvojicu bivših tenisača koji su otišli različitim putevima poslije profesionalne karijere. I dok je Mario živio u New Yorku i bavio se investicijskim fondovima radeći na Wall Streetu, Agassi se isticao 'luđačkim' ponašanjem u prošlosti.

-  Nije da ne razmišljam o tome što bi bilo da sam nastavio tenisku karijeru, no sada sam u nekom novom filmu. Okrenuo sam novu stranicu i zadovoljstvo mi je raditi na Wall Streetu, u svjetskoj poslovnoj meki - rekao je Mario za vecernji.hr u rujnu prošle godine.

Recimo, Agassi je razbio svaki trofej koji je osvojio, uključujući i one iz Wimbledona i US Opena. 

- Čim je stigao, histerično je porazbijao svaki trofej koji je osvojio, uključujući i one iz Wimbledona i US Opena. Trebalo mi je tri godina da nabavim kopije razbijenih trofeja - napisala je njegova bivša supruga Brooke Shields u svojoj knjizi.

Ostaje nam za ispratiti kako će ova 'kuhinja' funkcionirati u ozbiljnom teniskom svijetu, a Ančić i Đoković tako bi mogli stati na put još jednoj svjetski poznatoj suradnji. Riječ je o Rogeru Federeru i Ivanu Ljubičiću čije se suradnje otvoreno plašio i sam Đoković.

- Ivan zna moju igru, on zna igru svih Rogerovih protivnika. Mislim da je to jedan od glavnih razloga zašto ga je Federer uzeo za svog trenera. Da, plašim se njihove suradnje, iskreno - rekao je Đoković svojevremeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka